Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un pedofil cu 1.000 de victime, in libertate dupa doua luni de arest. Ce a spus ieseanul in fata anchetatorilor

Antena3 Antena3,
Un pedofil cu 1.000 de victime, in libertate dupa doua luni de arest. Ce a spus ieseanul in fata anchetatorilor

Un pedofil de 37 de ani de langa Iasi, care are circa 1. 000 de victime, a fost eliberat de justitia din Romania la scurt timp dupa ce a declarat, in fata instantei, ca i-ar placea sa aiba relatii intime cu o fetita de 10 ani. continuă pe Antena3

FACSIMIL Pedofil cu 1.000 de victime, eliberat din puscarie desi a declarat la DIICOT ca ar viola o copila.As face sex cu o minora de 10 ani

Un barbat de 37 de ani care a declarat in timpul unei audieri ca i-ar placea sa faca sex cu o fetita de 10 ani a fost eliberat, la scurt timp, de justitia romana. Pedofilul este acuzat ca ar fi abordat 1. 000 de minori, de la care a cerut imagini cu caracter pornografic. La el acasa, anchetatorii au descoperit o colectie de 43. 500 de fisiere foto si video in care apar minori in ipostaze sexuale.

Cum a reusit Anda Adam sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni? Ce dieta urmeaza vedeta?

Cantareata Anda Adam a surprins pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni. La 40 de ani, Anda Adam este intr-o forma de invidiat. Merge la sala constant, consuma.

Crima ingrozitoare in Cehia: Un roman a omorat in bataie un bebelus de doar doua luni, apoi l-a bagat intr-o valiza (VIDEO)

O crima ingrozitoare a avut loc in Cehia. Un roman in varsta de 28 de ani a omorat in bataie bebelusul de doar doua luni al iubitei sale. Cei doi parteneri locuiauimpreuna cuparintii.

Paturi de ATI nefolosite de doua luni la Spitalul Witting din Capitala, din cauza lipsei de specialisti

16 paturi de ATI au stat nefolosite mai bine de doua luni la Spitalul Witting din Capitala. Unitatea a fost desemnata spital Covid la sfarsitul lui iulie, insa sectia de ATI a stat inchisa din cauza lipsei de specialisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )