Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Antena3 Antena3,
Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus. continuă pe Antena3

Circulatia se desfasoara cu greu pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii

Traficul se desfasoara anevoios pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si pe mai multe artere din judetele Dambovita, Arges, Maramures, Gorj, Prahova, Buzau din cauza cetii. Astfel, pentru a preintampina.

Meteorologii avertizeaza! Fenomen periculos in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta, valabile in urmatoarele ore, in sase judete din Muntenia si Banat. Conform Administratiei.

Trafic ingreunat pe mai multe artere din tara, din cauza inundatiilor, a lunecarilor de teren si a cetii dense

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, miercuri dimineata, pe mai multe artere din judetele Teleorman, Vrancea, Buzau si Tulcea din cauza inundatiilor si a alunecarilor de teren. De asemenea, se circula cu dificultate pe autostrada A1 Bucuresti Pitesti si pe mai multe sosele din judetele Dambovita, Arges, Maramures, Gorj, Prahova, Buzau, din cauza cetii dense.

Pariu-soc: Trei orase din Romania vor depasi Bucurestiul

Supraaglomerarea Bucurestiului, dorinta companiilor de a se extinde si catre alte mari orase din tara atrase fiind de costurile mai reduse si nu in ultimul rand de infrastructura mai bine dezvoltata, va fa.

CITR Group: Romania are mai multe companii de impact, insa structura lor s-a inrautatit: avem cu 7% mai putine companii finantabile

Romania are cu 19% mai multe companii de impact, insa cu o structura erodata. Ponderea companiilor in dificultate a crescut, de la 43% in 2015, la 50% la finalul anului 2016 si avem cu 7% mai putine companii de impact finantabile, potrivit celei de-a patra editii a studiului CITR Group privind evolutia companiilor de impact. Totusi, un semnal pozitiv este dat de faptul ca cele mai multe firme restructurabile sunt cele pe profit.

Managerii din tara noastra se asteapta la o crestere a activitatii in constructii si comertul cu amanuntul pana in mai

Directorii firmelor din tara noastra se asteapta la un avans al activitatii in constructii si comertul cu amanuntul, pana in luna mai, si la o crestere moderata a numarului de salariati in constructii, comertul cu amanuntul si servicii, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

FOTO Accident grav pe DN76. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD dupa ce mai multe persoane au fost ranite

Accident grav de circulatie pe Drumul National 76. Cinci persoane au fost ranite, printre care si o minora, dupa ce trei autoturisme s-au lovit. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de prim ajutor, dar si elicopterul SMURD.

Barbat de 79 de ani, cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar fi lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului

Un barbat, de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj iar politistii continua cercetarile.

Castigatorii Bank of the Year 2017: BCR a adunat cele mai multe premii, iar Libra Bank a fost surpriza Galei din acest an

Castigatorii Bank of the Year 2017: BCR a adjudecat cele mai multe premii, inclusiv cel mai ravnit trofeu al serii, in timp ce Libra Bank a fost surpriza Galei din acest an. Banca Transilvania a bifat doua premii, Omer Tetik fiind votat bancherul.

Protest de amploare in Gaza. Mai multe persoane au murit si alte sute sunt ranite

Mii de palestinieni s-au ciocnit cu armata israeliana la granita Fasiei Gaza, la inceputul unui protest planificat sa dureze mai multe saptamani. Ministerul palestinian al Sanatatii a precizat ca cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )