Libnet.ro
UNICEF

21:15

Pelerinajul la Sfanta Parascheva, sub semnul PESTEI PORCINE! Masuri STRICTE la Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Pelerinajul la Sfanta Parascheva, sub semnul PESTEI PORCINE! Masuri STRICTE la Iasi (VIDEO)

Reguli sanitare extrem de stricte la Iasi, pentru pelerinajul de anul acesta de hramul Cuvioasei Parascheva. Autoritatile se tem ca miile de oameni care vor veni in capitala Moldovei ar putea duce la aparitia de no. continuă pe B1

La Iasi se iau masuri de prevenire a pestei porcine, de Sfnta Parascheva: covorase dezinfectante si controlul pelerinilor

Autoritatile din Iasi au montat covorase dezinfectante, iar pelerinii care vin la Sfanta Parascheva sunt controlati pentru a nu aduce carne sau preparate de porc, acestea fiind masuri luate pentru evitarea raspandirii pestei porcine in judet, transmite Mediafax.

Plan de masuri pentru combaterea pestei porcine, aprobat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat, astazi, ca Guvernul a aprobat un plan de masuri pentru combaterea pestei porcine, dupa ce Comisia Europeana a aprobat acordarea a 43 milioane de euro tarii noastre, potrivit News. ro.

INTERVIU VIDEO. Ministru al UE: Izbucnire foarte grava a pestei porcine n Romnia. E usor sa ceri guvernului sa interzica oamenilor sa creasca porcul n curte, dar va gnditi la consecintele sociale, la traditii? Teoria conspiratiei e populara

Romania a cheltuit aproximativ un sfert 24% mai exact) din fondurile europene de urgenta acordate de Uniunea Europeana pentru prevenirea si combaterea pestei porcine africane, potrivit unor informatii comunicate de Directia generala de Sanatate DG SANTE) a Comisiei Europene. Cu toate astea, comisarul european pentru Sanatate si siguranta alimentara, social-democratul lituanian Vytenis Andriukaitis, direct competent in acest domeniu, a declarat, intr-un interviu video acordat HotNews, la Bruxelles, ca Guvernul Romaniei a intreprins masurile de conbatere si prevenire a bolii, cerute de Comisie.

Daea a prezentat abia acum in Guvern un plan de actiune pentru combaterea virusului pestei porcine / Numarul focarelor a ajuns la 998

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca a prezentat in sedinta de Guvern un plan de actiune pentru combaterea virusului pestei porcine africane. Potrivit ministrului, Comisia Europeana a aprobat.

Sfanta Parascheva 2018: Rugaciunea catre Cuvioasa Parascheva care te scapa de necazuri

Cuvioasa Parascheva, numita cea noua, de la Iasi, a Moldovei luminatoare si lauda intregii Ortodoxii, este pomenita in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane la 14 octombrie.

Minunile facute de Sfanta Parascheva. Ce s-a intamplat in 1945 cand soldatii rusi au incercat sa duca moastele in Rusia

Minunile savarsite de Sfanta Cuvioasa Parascheva au facut ca, an de an, numarul credinciosilor care merg la Iasi sa fie tot mai mare. Mii de pelerini se aduna, pe data de 14 octombrie, in.

Zeci de ani de acum inainte ne vom confrunta cu virusul pestei porcine africane

Putini din oamenii politici isi asuma astazi sa spuna un adevar foarte dur - Romania, timp de zeci de ani de acum inainte, se va confrunta cu virusul pes-tei porcine africane, ceea ce inseamna ca daca nu vom avea conditii de biosecuritate vor aparea focare in fiecare localitate din tara cu astfel de abordare in care trimitem doi porci santinela si repopulam in gospodarii, a declarat Emil Dumitru, presedintele Federatiei Nationale Proagro.

Cea mai profitabila saptamana pentru operatorii de turism din Iasi. Toate locurile de cazare sunt ocupate de Sfanta Parascheva

Saptamana in care se marcheaza Hramul Sfintei Parascheva si care coincide cu Sarbatorile Iasiului este cea in care este cel mai greu de gasit un loc de cazare in hotelurile si pensiunile din oras sau in Zona Metropolitana.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )