Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pelerinajul de Sfantul Dumitru in Capitala va avea loc, timp de trei zile. Accesul este permis doar pentru bucuresteni Ce prevede protocolul cu Patriarhia aprobat de Gabriela Firea - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Pelerinajul de Sfantul Dumitru in Capitala va avea loc, timp de trei zile. Accesul este permis doar pentru bucuresteni Ce prevede protocolul cu Patriarhia aprobat de Gabriela Firea - UPDATE

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitala va avea loc intre zilele de 25 si 27 octombrie, la eveniment fiind permis doar accesul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, conform protocolului incheiat de municipalitate cu Patriarhia si aprobat de primarul in exercitiu Gabriela Firea. Initial, premierul Ludovic Orban anuntase ca pelerinajul din acest an de Sfantul Dumitru nu va mai avea loc, iar recent declara ca vrea sa discute cu Biserica, intentia fiind sa nu se permita accesul pelerinilor din alte localitati. continuă pe Hotnews

Este oficial! Pelerinajul de Sfantul Dumitru va avea loc intre 25 si 27 octombrie

Comandamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei a luat decizia sa permita organizarea pelerinajului de Sfantul Dumitru in Capitala.

Pelerinajul de Sf. Dumitru ar putea avea loc! Anuntul facut de Patriarhia Romana

Pelerinajul de Sfantul Dumitru este la un pas de a se organiza, la fel ca in anii trecuti. Demersurile facute de Patriarhia Romane sunt avansate in acest sens. Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhie Romane, a explicat in exclusivitate la Antena 3 ca pelerinaul de pe 27 octombrie este unul gandit si adecvat la conditiile actuale.

Ce reguli trebuie respectate la pelerinajul de Sfantul Dumitru. Anuntul facut de Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhie Romane, a explicat in exclusivitate la Antena 3 care sunt regulile pe care trebuie sa le respecte credinciosii din Bucuresti care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru.

Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat joi, in cadrul emisiunii Talk B1, ca din punctul sau de vedere, pelerinajul din Bucuresti de Sfantul Dumitru nu ar fi trebuit sa aiba loc in actualul.

CM 2022: Tragerea la sorti a preliminariilor, zona Europa, va avea loc la 7 decembrie

Tragerea la sorti a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, va avea loc in data de 7 decembrie, de la ora 19:00, la Zurich, a anuntat FIFA.

La pelerinajul de Sfantul Dumitru vor putea participa doar bucurestenii. Accesul, permis pentru 500 de persoane

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat joi protocolul incheiat cu Patriarhia Romana, legat de organizarea pelerinajului cu ocazia Sfantului Dimitrie cel Nou. Evenimentul se va desfasura in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )