Libnet.ro
UNICEF

12:45

Penalul nostru, Costel Alexe, este mai bun decat penalii lor, ai PSD. Doar mizeria este aceeasi

Adevărul Adevărul,
Penalul nostru, Costel Alexe, este mai bun decat penalii lor, ai PSD. Doar mizeria este aceeasi

Presedintele Iohannis si sefii PNL au vituperat impotriva PSD, un partid al penalilor. Care au furat, fraudat, au luat mita. Asa au si ajuns la guvernare, prin demonizarea adversarului politic, PSD. De doua saptamani a ajuns si PNL partid al penalilor, cu acte in regula. Costel Alexe, seful organizatiei PNL Iasi, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si instigare la delapidare. La fel ca multi clienti ai DNA din PSD. continuă pe Adevărul

VIDEO Trump spune ca doar Isus Hristos este mai faimos decat el

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus joi in timpul unui miting din Greenville, ca doar Isus Hristos este mai faios decat el, relateaza MSN, preluand un articol din The Hill.

Emanuel Gyenes, dupa ce a terminat al 11-lea Dakar: Este mai mult decat mi-as fi dorit

Emanuel Gyenes a scris, sambata, pe Facebook, ca este extraordinar ca a reusit sa incheie a 11-a editie a Raliului Dakar, mai ales ca in 2020, din cauza unei accidentari, a fost nevoit sa mearga cinci luni cu ajutorul carjelor.

Digi24: Raport al unor oameni de stiinta de top: Amenintarea la adresa existentei tuturor formelor de viata este mai mare decat s-a crezut

Planeta se va confrunta cu un viitor cumplit, extinctie in masa a vietatilor, un declin al sanatatii indivizilor si tulburari sociale puternice generate de schimbarile climatice, avertizeaza o echipa internationala de cercetatori, conform The Guardian care citeaza un articol de specialitate, publicat de aceasta echipa.

Costel Alexe striga Hotii! Fostul ministru cercetat de DNA il acuza pe Maricel Popa ca a furat pagina de Facebook a Consiliului Judetean Iasi

Costel Alexe, fostul ministru liberal al mediului, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Iasi, semnaleaza ca predecesorul sau la sefia acestei institutii, Maricel Popa, si-a insusit pagina de Facebook a Consiliului Judetean.

Secretar de stat: Daca am ajunge la 45.000 - 50.000 de persoane vaccinate pe zi, putem spune ca avem un ritm mai bun de acoperire vaccinala

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Andreea Moldovan, a afirmat ca daca Romania ar ajunge la 45. 000 de persoane vaccinate pe zi s-ar ajunge la un ritm mai bun de acoperire vaccinala intr-un timp corespunzator, precizand ca acesta este de asa natura deoarece acestea au fost dozele alocate tarii noastre.

Meteo. Unde se anunta ploi abundente sau temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade

Meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada in unele zone ale tarii in urmatoarea perioada si precipitatii abundente in toata tara in ultima saptamana din ianuarie.

Jerome Powell: Economia SUA s-ar putea relansa mult mai rapid decat ar fi de asteptat

Economia Statelor Unite ar putea reveni la nivelul dinaintea crizei pandemiei mult mai devreme decat ar fi de asteptat, afirma Jerome Powell, presedintele Rezervei Federale Fed), institutia bancara centrala de la Washington, potrivit Mediafax.

OMS anunta ca al doilea an pandemic ar putea fi mai dificil decat primul

Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul, avand in vedere modul in care se raspandeste boala, mai ales in emisfera nordica, in conditiile in care circula mai multe tulpini, a avertizat, miercuri, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS),.

OMS: Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul

Al doilea an de pandemie de Covid-19 ar putea fi mai dificil decat primul, avand in vedere modul in care se raspandeste boala, mai ales in emisfera nordica, in conditiile in care circula mai multe tulpini, a avertizat, miercuri, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite Reuters.

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )