Libnet.ro
UNICEF

22:30

Penitenciarul Tulcea: 36 de detinuti vor fi eliberati conform recursului compensatoriu

Adevărul Adevărul,
Penitenciarul Tulcea: 36 de detinuti vor fi eliberati conform recursului compensatoriu

Joi, 19 octombrie, intra in vigoare legea recursului compensatoriu care va duce la eliberarea unor detinuti ce beneficiaza de reduceri de pedeapsa pentru conditiile necorespunzatoare din penitenciare. continuă pe Adevărul

Sute de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile

Aproximativ 400 de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile, dupa ce joi a intrat in vigoare legea privind recursul compensatoriu, a declarat Sorin Dumitrascu, fost director al.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora. Cati detinuti vor fi eliberati din penitenciare, incepand de maine

Primii detinuti care vor beneficia de masuri compensatorii din cauza conditiilor grele din penitenciare vor iesi din inchisoare chiar maine, anunta ministrul Justitiei. Tudorel Toader nu a facut.

UPDATE Toader: Joi intra in vigoare noua lege privind eliberarile din penitenciare si primii detinuti vor pleca acasa / La 30 de zile in conditii necorespunzatoare se considera efectuarea de 36 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca de joi intra in vigoare masura legislativa ce va acorda 12 zile la fiecare 60 de zile executate in conditii necorespunzatoare si ca tot joi vor fi eliberate si primele persoane incarcerate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )