Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce pensie primeste Traian Basescu de la statul roman. Banii completeaza alte sume venite din indemnizatii

Playtech Playtech,
Ce pensie primeste Traian Basescu de la statul roman. Banii completeaza alte sume venite din indemnizatii

Traian Basescu a facut publica suma care ii revine la pensie, dupa anii de activitate. Nu mica a fost uimirea unor romani cand au aflat de ce indemnizatie dispune cel care a fost de doua ori presedintele Romaniei, edil al Capitalei si comandant de nava. Ce pensie are Traian Basescu? Traian Basescu, in varsta de . continuă pe Playtech

Senatul a validat inlocuitorul lui Traian Basescu. Catalin Lucian Iliescu a fost consilier general la Primaria Capitalei

Plenul Senatului a validat, miercuri, mandatul lui Catalin Lucian Iliescu PMP) pe locul ramas vacant in urma demisiei din Parlament a lui Traian Basescu, ales europarlamentar.

Traian Basescu despre licheaua in politica: Ce nenorocire, Cristescule! Din om fara serviciu erai sa ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!

Traian Basescu da definitia, marti, intr-o postare pe Facebook, a lichelei politice. Fostul presedinte, actual europarlamentar din partea PMP, Basescu spune ca a vazut multe in anii petrecuti pe.

Traian Basescu: PSD nu are candidat care sa intre in turul II al prezidentialelor Dan Barna este zero din punct de vedere al experientei administrative (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, duminica seara, la emisinea Dosar de politican cu Silviu Manastire, o radiografie a scenei politice romanesti inaintea alegerilor prezidentiale care vor avea loc.

Traian Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti: Doamna procuror trebuie sa demisioneze imediat. Daca nu poti sa iei copilul, amani executarea. E nepermis ce a facut

Europarlamentarul PMP, Traian Basescu, a comentat, duminica seara, cazul fetitei din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi data familiei care a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )