Libnet.ro
UNICEF

13:30

PENSII 2019. Bani mai multi pensionari chiar de luni

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Bani mai multi pensionari chiar de luni

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. PENSII 2019Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt. continuă pe Antena3

Unde a castigat Claudia Cream mai multi bani, la Exatlon sau la Ferma? Sumele sunt astronomice

Claudia Cream a participat, in cursul a doi ani, la doua emisiuni foarte urmarite din Romania. Cantareata a si starnit invidie in ceilalti concurenti care i-au fost alaturi in competitia spre marile premii. Nici spre mirarepentru ca solista a reusit sa obtina niste sume exorbitante pentru simpla aparitie. Despre ce este vorba si cum a .

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferati. Anuntul facut de Federatia Pensionarilor

Majorare pensiilor incepand cu 1 septembrie este o certitudine, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, care a preciat ca au fost facute deja plati catre Posta Romana cu sumele modificate.

Brexit: Fostul premier John Major si mai multi parlamentari incearca sa blocheze in instanta decizia de suspendare a Parlamentului. Ce le-a transmis Boris Johnson- UPDATE

Decizia premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului este contestata in instanta de mai multi parlamentari, carora li s-a alaturat si fostul premier John Major. Pana acum, in trei cauze distincte care se judeca la instante diferite, magistratii au decis amanarea unei decizii pentru saptamana viitoare.

Scene violente in Craiova! Mai multi tineri s-au batut in plina strada, iar unul dintre ei a distrus tavanul dintr-un spital

Mai multi tineri din Craiova au fost condusi la sectia de politie pentru audieri, joi, dupa ce s-au batut in strada, iar unul dintre ei a distrus si un tavan de rigips la Spitalul Judetean de Urgenta din.

O eroare de etichetare a transformat mai multi copii din Spania in varcolaci

O eroare de etichetare a transformat 17 copii din Spania in varcolaci. Minorii, printre care se numara si mai multi bebelusi, au dezvoltat pilozitate extrema, afectiune, cunoscuta popular ca.

Victor Ponta: Din acest moment, functionarea Guvernului este blocata. Trebuie venit chiar luni in Parlament pentru a cere votul pentru restructurare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca, din acest moment, functionarea Guvernului este blocata si ca trebuie ca premierul sa vina chiar luni in Parlament pentru a cere votul pe restructurare.

TRAGEDIE DUPA TRAGEDIE pe litoral! Mai multi oameni s-au inecat.. (VIDEO)

A fost vinerea neagra pe litoral. Trei oameni au murit si alti trei au fost la un pas de inec, in marea agitata. in Mamaia, patru prieteni au fost scosi din valuri dupa o misiune dramatica ce a tinut cu.

Un nou tip de sclavie sexuala in India: femei fortate sa aiba mai multi soti. Vin la mine in zile diferite, fac cu randul

Districtul Baghpat situat in statul indian Uttar Pradesh este considerat epicentrul unui profund dezechilibru al raportului intre barbati si femei, fenomenul mariajelor poliandrice, in care mai multi fii impart o singura sotie sub constrangere capatand proportii alarmante.

BAC toamna 2019. Evaluarea competentelor digitale - vineri si luni

BAC toamna 2019. Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat continua vineri si luni cu evaluarea competentelor digitale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. BAC toamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )