Libnet.ro
UNICEF

11:00

PENSII 2019. Varsta de pensionare, redusa pentru anumite categorii

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Varsta de pensionare, redusa pentru anumite categorii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege care permite anumitor categorii de angajati sa se pensioneze inainte de varsta standard de pensionare aplicata majoritatii. continuă pe Antena3

Varsta de pensionare, redusa pentru anumite categorii. Legea a fost deja promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege care permite anumitor categorii de angajati sa se pensioneze inainte de varsta standard de pensionare aplicata majoritatii.

E OFICIAL! VARSTA de pensionare a fost REDUSA! LEGEA pe care TOTI ROMANII o asteptau!

Legea care permite anumitor categorii de angajati sa se pensioneze inainte de varsta standard de pensionare aplicata majoritatii a fost promulgata, miercuri, de Klaus Iohannis.

Cati dintre romani muncesc pana la varsta de pensionare

O statistica publicata luni de Eurostat arata cati dintre romani prefera sa fie angajati pana ating varsta de pensionare si cum stau lucrurile in tarile din Uniunea Europeana.

Alegeri prezidentiale 2019. Noi date provizorii pentru diaspora: Klaus Iohannis - 52,88%, Dan Barna - 27,59%, Theodor Paleologu - 6,42%

Klaus Iohannis a strans aproape 53% din voturile romanilor din diaspora, la alegerile prezidentiale, Dan Barna a ajuns la aproape 27,6% din voturi, iar pe locul al treilea este candidatul independent Theodor Paleologu, sustinut de PMP. Viorica Dancila a luat mai putin de 3 procente, arata datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) din 825 din cele 838 de sectii din strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )