Libnet.ro
UNICEF

09:45

Pensii 2020. Anuntul momentului care bucura milioane de pensionari. Vestea data in aceasta seara

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Anuntul momentului care bucura milioane de pensionari. Vestea data in aceasta seara

In aceasta seara Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut anuntul de care se temeau multi angajati. Conform declaratiei sale, azi au fost demisi mai multi directori ai Caselor de Pensii din teritoriu. Violeta Alexandru a facut anuntul momentului care bucura milioane de pensionari in conferinta de astazi, Violeta Alexandru a vorbit despre emiterea primei decizii . continuă pe Playtech

Anuntul momentului vine de la Lidl: se intampla de azi si toti romanii trebuie sa afle urgent

Pentru saptamana in curs, Lidl are doua anunturi importante. intai, deschide un nou magazin la Brasov. il inaugureaza chiar pe 15 octombrie. Cel de-al doilea vizeaza toate celelalte.

Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Mirel Radoi are doar cinci meciuri ca selectioner la echipa nationala, dar deja se vorbeste intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri in doar sase zile, cu Islanda, Norvegia si Austria, iar criticile vin din toate partile inclusiv de la nasul sau, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alaturat corului de contestatari si .

Pensii 2020. Ce romani vor ramane fara pensie! Decizia a fost deja aprobata de Senat

E decizie importanta dezbatuta si votata pe articole in Camera Deputatilor. Sunt romani care risca sa ramana fara pensie, iar decizia a fost deha aprobaata de Senat inca de anul trecut. Pensii 2020. Ce romani vor ramane fara pensie! E o schimbare importanta in sistemul de pensii militare. Deputatii din comisiile pentru aparare, ordine publica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )