Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pensii 2020. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat

In sedinta de guvern din 4 august s-a decis ca pensiile de serviciu ale angajatilor civili si miliari sa nu mai depaseasca salariile nete printr-o o ordonanta de urgenta. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat Ordonanta de Urgenta aprobata vineri stabileste ca pensiile de serviciu . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

Curs valutar BNR pentru marti, 11 august 2020. Cat costa Euro astazi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 11 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 11 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru luni, 10 august 2020. Cat costa Euro astazi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 10 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 10 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Crestere pensii 2020. Scenarii sumbre pentru cresterea pensiilor. Cati bani ar putea intra in buzunarele pensionarilor

Pensiile ar putea fi marite doar cu 14% de la 1 septembrie, nu cu 40% asa cum prevede legea. Guvernantii sustin ca doar atat isi permite economia Romaniei in acest moment, in conditiile in care tara trece printr-o criza sanitara si printr-una economica. inca nu se stie cand va fi acordat restul de 26%. Se cunoaste doar termenul limita la care banii ar trebui sa intre in contul pensionarilor si anume 2022.

Se poarta rulota in 2020! Cat costa un astfel de concediu pentru romani. Se poate inchiria, dar pretul nu este chiar mic

Moda anului 2020, vacantele cu autorulota. Multi dintre romani au renuntat la camerele de hotel. in acest context, companiile care inchiriaza casute mergatoare abia daca mai au vreo masina disponibila pentru aceasta vara, multe dintre ele fiind deja rezervate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )