Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensii 2021. Ce se intampla cu cumpararea de vechime in munca. Vesti proaste pentru mii de romani

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Ce se intampla cu cumpararea de vechime in munca. Vesti proaste pentru mii de romani

Guvernul Citu anunta o singura masura fiscala importanta pentru anul 2021. Este vorba de majorarea salariului minim but pe economie. Efectul acestei masuri este cresterea costurilor contributiilor sociale. Un alt efect este acela al majorarii pretului la cumpararea de vechime in munca. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii. Cumpararea de vechime . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce pensii sunt gresite in Romania. Calculul e fals, romanii care au patit-o

Pensii 2021. Ce pensii sunt gresite in Romania. Calculul e fals, romanii care au patit-o. Violeta Alexandru, fostul ministru al Munci a spus tot adevarul. Violeta Alexandru, despre Marius Budai, fostul ministru al Muncii, dupa ce acesta a acuzat-o acum ca a lasat jaf la ministerul Muncii Pensii 2021. Ce pensii au fost gresite in .

Pensii 2021. Se schimba tot: milioane de pensionari trebuie sa afle

Schimbari pentru pensionarii romani in 2021. in prezent, legislatia pensiilor permite ca pensia pentru limita de varsta sa fie cumulata si cu alte venituri fara a impune o limita de valoare. insa, anul acesta o regula se va schimba. Schimbari importante in 2021. Pensionarii trebuie sa stie asta Noua lege care va intra in vigoare .

Controversatul Iulian Bulai, de la USR, are vesti proaste pentru soferi. Ce se intampla cu autostrada A8

Iesirea din peisaj a Vioricai Dancila a facut loc unui nou personaj politicfoarte colorat in Romania. Iulian Bulai, parlamentarul USR care s-a facut remarcat in repetate randuri prin gafele sale publice,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )