Libnet.ro
UNICEF

22:00

PENSII MAI MICI pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada! PICA GUVERNUL?

B1 B1,
PENSII MAI MICI pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada! PICA GUVERNUL?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in. continuă pe B1

Pensii mai mari pentru acesti romani. PSD ofera bani la final de guvernare. Cine va beneficia de aceste mariri

PSD pluseaza la final de guvernare si ofera pensii mai mari pentru acesti romani. Cine va beneficia de mariri? PSD ofera pensii mai mari pentru acesti romani Desi Fondul Monetar International a avertizat guvernul Dancila ca noua lege a pensiilor si promisiunile fata de cetatenii aflati la a doua tinerete reprezinta un risc in ceea .

IGSU, mesaj pe Facebook in scandalul imaginilor din Colectiv: Toata lumea arata cu degetul spre pompieri! Credeti ca ei merita asta? -UPDATE

La trei zile de la publicarea imaginilor cu interventia din clubul Colectiv, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta posteaza un mesaj pe Facebook in care acuza ca salvatorii au fost supusi unei presiuni publice uriase si au fost acuzati pe nedrept de ascunderea unor probe. La cateva ore distanta, Departamentul pentru Situatii de Urgenta a postat un mesaj in care face apel la opinia publica sa nu isi piarda increderea in profesionistii care prin forta ochilor lor plini de iubire pot resuscita functiile vitale ale oamenilor pe care ii ingrijesc neconditionat.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3207 seconds )