Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pensii mai MICI pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai MICI pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in. continuă pe B1

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

Noile telefoane Huawei pentru toata lumea nu distrug bugetul

In aproximativ 24 de ore, in colturi diferite ale lumii, cei de la Huawei au anuntat doua smartphone-uri mainstream cu specificatii atractive. Este vorba de Huawei P Smart+ 2019 si Huawei Y7.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru toata luna martie. Berbecii au parte de karma negativa, Leii sunt in pericol sa fie tradati

Astrologul Mariana Cojocaru a spus care sunt previziunile pentru toata luna martie 2019. Unii pot trada in amor sau pot fi tradati, iar altii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile.

CEC Bank, dobanzi mai mari pentru depozitele constituite prin operatiuni la distanta

CEC Bank anunta acordarea unui bonus de dobanda de 0,10 puncte procentuale la depozitele in lei pentru persoane fizice si juridice.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )