Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pensii Romania. Anunt incredibil pentru milioane de pensionari. Nu se mai intampla in 2021

Playtech Playtech,
Pensii Romania. Anunt incredibil pentru milioane de pensionari. Nu se mai intampla in 2021

Pensii Romania. Astazi a fost votat proiectul de buget pe 2021, proiect inaintat de Guvernul Citu in Parlamentul Romaniei. Contrar aparentelor nu a existat nicio rezistenta in fata propunerii de buget facute de premier. Niciunul din partidele din opozitie nu au comentat cifrele propuse, ba mai mult, au votat rapid totul. La finalul zilei, permierul . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Anunt de ultima ora al Ministrului Muncii: Suntem la un minim istoric

Subiectul pensii 2021 revine inca odata in discutie. Sub presiunea deciziei Curtii Constitutionale oficialii din guvernul codnus de Florin Citu fac noi declaratii. Ministrul Muncii Raluca Turcan vine cu anumite rectificari si noi informatii in ceea ce priveste acest subiect sensibil. Pensii 2021. Numarul de dosare de pensii restante la recalculare Presiunea Parlamentului si a .

Se maresc pensiile: anuntul oficial pentru milioane de pensionari. De cand se intampla asta

Milioane de pensionari au asteptat pana acum sa afle ce se va intampla cu pensiile anul acesta. Anuntul a fost facut astazi de presedintele PNL, Ludovic Orban. Astfel, presedintele PNL,.

Romania avea 1,249 milioane de bugetari la finele anului trecut. in ultimele doua luni din 2020 au fost angajate aproape 9.000 de persoane (VIDEO)

Cu totii stim ca Romania a devenit raiul bugetarilor. Ca aparatul de stat a devenit greoi, cu echipe intregi de oameni care fac lucruri acolo unde un singur angajat ar fi fost de-ajuns. Cu remuneratie peste.

Ce sa mananci pentru a scapa mai usor de grasimea de pe abdomen. Recomandarile nutritionistului Gianluca Mech

Atunci cand ne propunem sa slabim, multi dintre noi avem in gand reducerea stratului de grasime de la nivelul abdomenului. Putem face asta daca urmam cateva reguli simple de alimentatie. Iata care sunt, in acest sens, recomandarile nutritionistului Gianluca Mech.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )