Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Playtech Playtech,
Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru.

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Klaus Iohannis: Personal nu sustin eliminarea pensiei speciale la magistrati Este o discutie care se va purta n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca, personal, nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati, dar aceasta discutie se va purta in Parlament.

KLAUS IOHANNIS: Mi-am asumat un parteneriat cu CSM, ca sustinator ferm al justitiei independente

In cadrulul sedintei CSM de astazi, Preseintele Klaus Iohannis, a declarat faptul ca anul 2019 a fost anul in care cetatenii au aparat independenta justitiei. Desi anul a inceput in nota tensionata, cu un sistem judiciar aflat in defensiva, rezultatul referendumului din mai a obligat decidentii politici sa-si reconsidere actiunile.

Dan Barna s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Care au fost subiectele discutiei

Liderul USR, Dan Barna, s-a intalnit, luni, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu presedintele USR pe trei subiecte importante, printre care bugetul pentru anul 2020.

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

Klaus Iohannis nu sustine eliminarea pensiilor spciale in cazul magistratilor si militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca nu este oportuna cumularea pensiei cu salariul pentru cei care lucreaza la stat si a mentionat ca nu sustine eliminarea pensiei speciale in cazul magistratilor sau al militarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )