Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pensionarii din Targu-Jiu se vor distra la Balul Varstei a III-a

Adevărul Adevărul,
Pensionarii din Targu-Jiu se vor distra la Balul Varstei a III-a

Sute de pensionari din municipiul Targu-Jiu se vor distra luni, 1 octombrie, de Ziua Internationala a Varstnicilor. Ca in fiecare an va avea loc un bal la care sunt asteptati sa participe peste 600 de pensionari din Targu-Jiu. continuă pe Adevărul

Minunea din Targu Jiu: Chipul lui Iisus a aparut pe frunza uscata a unei flori (VIDEO)

Oamenii dintr-un cartier din Targu Jiu spun ca l-au vazut pe Dumnezeu. Asta dupa ce angajata unei terase a descoperit chipul lui Iisus pe frunza unei flori ornamentale. Lumea s-a crucit, dar povestea a prins.

Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, implicat intr-un accident de circulatie

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, care a avut loc pe centura orasului. Din primele informatii, Florin Carciumaru a pierdut controlul autoturismului personal si a intrat cu masina intr-un sant de scurgere a apelor pluviale de pe centura municipiului Targu-Jiu, transmite Agerpres.

Angajate ale unui supermarket, suspectate de furt

Doua angajate ale unui supermarket din Targu-Jiu sunt acuzate ca au sustras mai multe produse. Seful raionului a sesizat Politia Municipiului Targu-Jiu a fost sesizata prin Numarul de Urgenta 112.

Primarul orasului Targu Jiu, in stare grava la spital, dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului

Florin Carciumaru, primarul orasului Targu Jiu, a ajuns la spital dupa ce i s-a facut rau la volan si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului. Edilul a fost transportat de urgenta la spital,.

Job club pentru someri, organizat de Asociatia Vasiliada

Peste 100 de persoane fara loc de munca au vizitat ieri, la Hotelul Brancusi din Targu Jiu, Job-Clubul organizat de Asociatia Vasiliada, a Mitropoliei Olteniei, in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Regiunea Olteniei.

La Spitalul din Targu Mures nu se vor mai opera de la 1 octombrie copii cu probleme cardiovasculare

Spitalul de Urgenta Regional Targu Mures, care a preluat Institutul de Boli Cardiovasculare, nu va mai opera de la 1 octombrie niciun copil cu probleme cardiace, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, prof. dr. Radu Deac. Potrivit acestuia, in fiecare an erau operati pentru probleme cardiovasculare aproximativ 300-350 de copii si nou-nascuti.

UPDATE Primarul Florin Carciumaru, implicat intr-un accident

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a ajuns in aceasta seara la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targu-Jiu, dupa ce a fost implicat intr-un accident.

Primarul Florin Carciumaru a fost externat din spital

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a fost externat, ieri, din spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

PROTESTE la fabrica de cabluri din Pitesti. Ce VOR muncitorii.

Peste 1. 400 de muncitori de la fabrica de cablaje din Pitesti au inceput protestele in aceasta dimineata, in jurul orei 06:00, transmite Digi 24. Oamenii cer sa li se stabileasca o norma zilnica de lucru si sa primeasca zece salarii compensatorii in cazul in care sunt disponibilizati. Angajatii de la firma de cablaje Lisa, din Pitesti, se afla in a treia zi de proteste. Ei sunt nemultumiti de faptul ca cei din conducere nu vor sa semneze, de mai bine de doua luni, contractul colectiv de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )