Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pentagonul interzice glumele in armata. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Pentagonul interzice glumele in armata. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Ministerul american al Apararii a lansat o noua politica pentru combaterea comportamentelor abuzive si a oricarui fel de hartuire - inclusiv glume ofensatoare, stereotipuri, gesturi violente si discriminare - i. continuă pe Antena3

Motivul pentru care sticlele de bere sunt verzi sau maro

In timp ce expertii in domeniul berii stiu cate ceva despre culoarea unei sticle de bere, multi consumatori nu acorda prea multa importanta motivului pentru care sticlele de bere au culori diferite. La.

O mama s-a dus la farmacie cu reteta prescrisa de medic. E incredibil motivul pentru care nu a putut cumpara medicamentele

O mama din Constanta a primit o reteta din partea unui medic pentru fiul sau bolnav, insa nu a putut sa cumpere medicamentele prescrise. Motivul este de necrezut. Femeia s-a prezentat la farmacie cu.

Motivul pentru care Printesa Diana a fost inmormantata intr-un sicriu de plumb de 250 de kilograme

In urma cu 20 de ani, Printesa Diana a murit strivita intr-o limuzina, in tunelul Pont DAlma de la Paris, Franta, dupa ce soferul ei a pierdut controlul masinii in timp ce erau urmariti de.

Motivul pentru care nu este bine sa mananci zapada. Sigur nu stiai asta!

Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science: Processes Impacts arata ca nu este bine sa mananci zapada. Argumentul principal al acestui studiu este ca zapada absoarbe foarte multe toxine din.

Detinutul care a evadat ieri din inchisoare a fost prins. Motivul pentru care a fugit e foarte dramatic

Detinutul de la Penitenciarul Satu Mare, care a evadat in timp ce se afla la munca la Tribunalul Satu Mare, a fost prins de politisti. Varga Aldalbet a reusit sa treaca nevazut de toate filtrele de.

Motivul pentru care Vladimir Putin nu are smartphone

Presedintele Vladimir Putin a marturisit ca nu foloseste un telefon inteligent. intr-o discutie cu liderul de la Kremlin, un om de stiinta a spus ca, in zilele noastre, oricine are in buzunar un.

Motivul pentru care Becali a refuzat Dinamo

Gigi Becali a incins spiritele in Liga 1 dupa ce a anuntat ca a avut posibilitatea sa se implice financiar la Dinamo si CFR Cluj.

Utile:Motivul pentru care copiii trebuie sa consume peste;Topul alimentelor care scad nivelul colesterolului;Solutii rapide pentru cateva probleme de sanatate

Polenul de albine, aliatul sanatatii tale. Despre polenul de albine se spune tot mai des ca ar contine un mix din aproape toate substantele nutritive necesare organismului uman. Leacuri contra inflamatiilor. Pe langa tratamentele medicamentoase, inflamatiile pot fi tratate si cu ajutorul plantelor si alimentelor.

S-a dus cu reteta prescrisa de medic la farmacie. Motivul incredibil pentru care o mamica nu a reusit sa cumpere medicamente pentru copilul sau bolnav

O mamica nu a putut cumpara medicamentele pentru copilul sau bolnav din cauza scrisului urat al medicului. Motivul pentru care mamica nu a putut lua medicamentele, de care copilul ei in varsta de doi ani.

Zodiile pentru care munca este totul. Afla daca te afli printre ele

Iata zodiile pentru care munca reprezinta totul. Balanta Una dintre cele mai muncitoare zodii este Balanta. ii place sa stie ca tot ce iese din mana ei nu mai are nevoie de niciun retus si seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )