Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pentagonul trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita

Hotnews Hotnews,
 Pentagonul trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita

Statele Unite vor trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita in perspectiva recentelor atacuri atribuite de Washington Teheranului, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Oficial american: NATO nu este pregatita pentru atacurile cu drone in stilul celor din Arabia Saudita

Un oficial important al Pentagonului a declarat, marti, ca NATO nu este pregatita sa previna atacurile cu drone mici si rachete cu raza scurta, precum cele care au fost indreptate spre instalatiile petroliere din Arabia Saudita.

Ministrul de Externe de la Teheran: Puterile europene repeta papagaliceste acuzatiile SUA despre atacurile din Arabia Saudita

Mohammad Javad Zarif, ministrul de Externe de la Teheran, sustine ca Franta, Germania si Marea Britanie repeta papagaliceste acuzatiile americane absurde , dupa ce liderii celor trei puteri europene au indicat ca sunt de parere ca Iranul este responsabil de atacurile din Arabia Saudita, scrie Mediafax.

Boris Johnson atribuie iranului atacurile din Arabia Saudita

Premierul britanic Boris Johnson acuza Iranul ca se afla in spatele atacurilor vizand doua instalatii petroliere in Arabia Saudita, in drum catre New York, unde urmeaza sa se intalnesca cu presedintele iranian Hassan Rohani, relateaza Reuters si AFP.

Seful diplomatiei iraniene: rebelii houthi din Yemen au capacitatile necesare sa atace Arabia Saudita. De unde au arme

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif afirma ca infrastructura petroliera saudita a fost atacata de rebelii houthi din Yemen cu armele unui fost presedinte yemenit sustinut de regimul de la Riad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )