Libnet.ro
UNICEF

12:00

PENTRU 4,92 MILIOANE DE LEI SIF Banat-Crisana si-a vandut pachetul de 8,6% detinut la Iproeb Bistrita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU 4,92 MILIOANE DE LEI SIF Banat-Crisana si-a vandut pachetul de 8,6% detinut la Iproeb Bistrita

Cumparator a fost Electromontaj, companie controlata de Dragos Bilteanu SIF Banat-Crisana SIF1) a iesit din actionariatul Iproeb Bistrita IPRU) in data de 12 februarie a acestui an, se arata intr-un raport al producatorului de cabluri electrice remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ANUL TRECUT Oil Terminal - profit de 3,55 milioane lei, cu 47% peste cel din 2019

Venituri din prestari servicii de 190 milioane lei, in crestere cu 14% Oil Terminal OIL) a raportat un profit net preliminar de aproape 3,55 milioane de lei pentru anul trecut, cu 47,8% peste cel din 2019, in conditiile cresterii veniturilor din prestari servicii cu 14,4%, la 190,09 milioane lei, reiese din raportul operatorului terminalului petrolier de la Marea Neagra publicat la finele saptamanii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Propuneri fanteziste venite de la subordonate pentru bugetul pe 2021 al Primariei Capitalei: copaci solari de 1,3 milioane lei, autobuz amfibie de 2,3 milioane lei, banci de 15 milioane, 18 milioane pentru o gala a excelentei

Bugetul Primariei Capitalei pe anul 2021 este in proces de elaborare, urmand sa fie definitivat si pus in dezbatere publica dupa aprobarea bugetului de stat. Desi situatia financiara a Primariei Capitalei este una la limita, primarul general Nicusor Dan anuntand ca municipalitatea are datorii curente de 2,5 miliarde lei si un buget real pe 2021 de circa 4 miliarde, subordonatele au venit cu propuneri care mai de care mai fanteziste, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Printre acestea se numara copaci solari de 1,3 milioane lei, 3000 de banci in valoare de 15 milioane lei, autobuz amfibie de 2,3 milioane lei, 29 milioane lei pentru biserici, peste 150 milioane lei pentru institutiile de spectacol, 15 milioane lei pentru aparate de sterilizare, de dezinfectare si de igienizare a aerului ce ar urma sa fie montate in mijloacele de transport in comun, o gala a excelentei de aproape 18 milioane lei.

PENTRU ANUL TRECUT Farmaceutica Remedia - profit de 37,8 milioane lei, cu mult peste cel din 2019

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat pentru anul trecut un profit net preliminar de aproape 37,78 milioane de lei, cu mult peste cel de 2,44 milioane de lei din 2020, a informat azi compania printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cum au incercat 15 companii din domeniul semnalizarii rutiere sa trucheze o licitatie de 120 milioane lei a Administratiei Strazilor Bucuresti

Consiliul Concurentei a anuntat oficial ca investigheaza 15 companii de pe piata comercializarii si executiei mijloacelor de semnalizare rutiera pentru intelegeri neconcurentiale care vizau trucarea unei licitatii de 120 milioane de lei, fara TVA, lansata in 2017 de catre Administratia Strazilor Bucuresti in anul 2017. Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile companiilor implicate, documentele ridicate aflandu-se in analiza autoritatii de concurenta, in cadrul procedurii specifice de investigatie. Reamintim ca HotNews. ro a scris marti, in premiera, despre acest caz.

PRINTR-UN PLASAMENT PRIVAT Firebyte Games a strans aproape 4,93 milioane lei de la investitori

Actiunile producatorului de jocuri vor fi listate in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti Firebyte Games, subsidiara a BRK Financial Group BRK), a strans 4,928 milioane de lei de la investitori printr-un plasament privat incheiat ieri, reiese dintr-un raport al societatii de intermediere din Cluj remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )