Libnet.ro
UNICEF

09:00

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Consiliul Concurentei amendeaza Orange Romania cu 14 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Consiliul Concurentei amendeaza Orange Romania cu 14 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanc-tionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64,9 milioane lei, aproximativ 14 milioane euro, pentru abuz de pozitie dominanta, potrivit unui comunicat transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Consiliul Concurentei a amendat Orange cu 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta / Orange sustine ca a actionat legitim stopnd practicile nselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va contesta amenda

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz. UPDATE 18:30) Orange sustine ca a fost sanctionata de catre Consiliul Concurentei pentru reactia legitima si justificata de a stopa practicile comerciale inselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va folosi toate mijloacele legale pentru a contesta aceasta sanctiune.

Consiliul Concurentei a amendat Orange cu aproximativ 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz.

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange cu o amenda record de 14 milioane de euro

Consiliul Concurentei a amendat Orange cu 64,91 milioane lei pentru abuz de pozitie dominanta. in perioada 2011-2015, Orange a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila,.

Orange, amendata cu 14 milioane de euro. Ce nereguli a gasit Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania cu 14 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64,915. 183 lei.

ORANGE, amenda uriasa de la Consiliul Concurentei. Compania spune ca a impiedicat inselatorii prin SMS

Orange Romania sustine ca a fost sanctionata de Consiliul Concurentei pentru ca a stopat practicile inselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va contesta amenda prin toate mijloacele legale, po.

CONSILIUL CONCURENTEI: ME Partners Courier Investments preia Urgent Cargus

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care ME Partners Courier Investments a preluat compania Urgent Cargus, potrivit unui comunicat al institutiei.

CEL.ro, amenda de 1,6 milioane de lei de la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Corsar Online SRL, proprietarul retailerului online Cel. ro , cu aproximativ 1. 6 milioane de lei pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,6 milioane de lei firma Corsar Online, care detine si platforma de comert online Cel.ro

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 1,6 milioane lei firma Corsar Online, care detine printre altele si platforma de comert electronic www. cel. ro, pe motiv ca a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www. marketonline. ro, www. mediadot. ro si www. azerty. ro fara a primi in prealabil autorizarea autoritatii de concurenta. Corsar Online este detinuta integral de romanul Tiberiu Pop, iar anul trecut a avut un profit net de peste 337. 000 lei, la o cifra de afaceri de peste 255,1 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )