Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Roche Romania - amendata cu 12,86 milioane euro, de Consiliul Concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Roche Romania - amendata cu 12,86 milioane euro, de Consiliul Concurentei

Compania farmaceutica Roche Roma-nia a fost sanctionata de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro), pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania. Conform unui comunicat al institutiei de control, sanctiunile au fost aplicate in urma a doua investigatii declansate in anul 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei amendeaza Roche Romania cu 12,8 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenda in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, potrivit unui comunicat al autoritatii.

Compania farmaceutica Roche Romania, amendata cu 12,8 milioane de euro de Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice

Consiliul Concurentei a amendat cu 12. 8 milioane de euro compania farmaceutica Roche Romania, pe care o acuza de abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, informeaza.

Gigantul farmaceutic Roche, amenda-record de 12,8 milioane de euro de la Consiliul Concurentei pentru strategia menita sa intarzie intrarea pe piata a unor medicamente oncologice similare Roche va ataca decizia in instanta

Compania farmaceutica Roche Romania a primit o amenda-record de 12,8 milioane de euro de la Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice. Sanctiunile au fost aplicate in urma a doua investigatii declansate in anul 2017. Consiliul Concurentei spune ca a constatat ca Roche a adoptat o strategie comerciala menita sa elimine concurenta la licitatii si sa intarzie intrarea pe piata a unor medicamente similare. UPDATE: Filiala din Romania a gigantului farmaceutic Roche, unul dintre cei mai mari producatori de medicamente oncologice la nivel mondial, anunta ca va contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei.

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

Compania farmaceutica Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amen.

GDPR: Firma din Romania, amendata pentru supravegherea angajatilor cu camere video in brouri si la vestiar

O firma din Constanta a fost amendata cu 10. 000 de euro in baza Regulamentului de protectie a datelor personale GDPR) pentru ca lua amprente digitale de la angajati si-i supraveghea pe acestia cu camere video montate in birouri si in vestiar, a anuntat recent Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

CALIN POPESCU TARICEANU: Am primit instiintarea ca sunt suspect intr-un dosar penal pentru abuz in functie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti seara, ca a primit o instiintare de la Parchetul General ca este suspect intr-un dosar de abuz in functie, in legatura cu mandatul unui senator care se afla in incompatibilitate. Dosarul vizeaza perioada in care a fost presedinte al Senatului. Tariceanu a afirmat ca se va prezenta la audieri, insa sustine ca presedintele Senatului nu are prerogative in aceasta situatie, relateaza News. ro.

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )