Libnet.ro
UNICEF

10:15

PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA Primarii cer minim o treime din bugetul national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA Primarii cer minim o treime din bugetul national

Robert Negoita: Romania este cea mai subfinantata administratie publica locala din Europa Solicitam minim o treime din bugetul national pentru administratia publica locala, a spus Negoita, edilul sectorului 3 din Bucuresti, adaugand: Am speranta ca vom gasi intelegere si ca vom reusi sa gasim un nivel de discutie catre normalitate. in cadrul intalnirii Asociatiei Municipiilor din Romania am stabilit ca ne mentinem punctele de vedere referitoare la cotele din impozitul pe venit si, de asemenea, pot sa va spun ca am facut o analiza comparativa cu tot ce inseamna administratie publica locala in Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA: Robert Negoita solicita minim o treime din bugetul national

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, afirma ca la reuniunea AMR s-a stabilit ca se mentin punctele de vedere referitoare la cotele din impozitul pe venit.

Gabriela Firea, intrevedere cu Dancila si Teodorovici pe tema alocarii bugetare din administratia publica locala

Gabriela Firea se alatura revoltei primarilor. Primarul General va fi prezenta, miercuri, alaturi de presedintele AMR si primarul sectorului 3 Robert Negoita, dar si de primarii municipiilor din tara, la ora 13. 00, la.

Tensiuni si acuzatii legate de buget. Primarii cer explicatii

Ministrul finantelor se va intalnicu primarii de municipiupentru a discuta despre proiectul de buget pentru anul acesta. Asociatia municipiilor ceruse o discutie cu premierul Dancila, dar se pare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )