Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Pentru alegerile anticipate din Chisinau s-au inscris in cursa 13 candidati. Cine sunt acestia

Adevărul Adevărul,
Pentru alegerile anticipate din Chisinau s-au inscris in cursa 13 candidati. Cine sunt acestia

Ultimii doi candidatii pentru alegerile locale noi din Capitala, care si-au depus dosarele la Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale Chisinau, si-au aflat locul in buletinele de vot. Candidatul Partidului Politic Partidul Ruso-Slavean, Alexandru Matu, se va regasi sub numarul 12 in buletinul de vot, fiind succedat de candidatul Partidului Unitatii Nationale, Constantin Codreanu, care va fi al 13-lea, transmite IPN. continuă pe Adevărul

PLR sustine candidatii PUN la alegerile locale din Balti si Chisinau

Partidul Liberal Reformator indeamna toti locuitorii capitalei sa il voteze la functia de primar al municipiului Chisinau, pe Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unitatii Nationale. Mai mult, formatiunea si-a exprimat sprijinul si pentru candidatul PUN pentru alegerile din Balti, Sergiu Burlacu, transmite IPN.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

Sergiu Tofilat nu va candida la functia de primar de Chisinau: Era extrem de dificil sa colectam peste 10.000 de semnaturi

Expertul in energetica Sergiu Tofilat, cel care si-a anuntat anterior intentia de a candida la functia de primar de Chisinau pentru alegerile locale din 20 mai, a anuntat ca renunta la aceasta idee pe motiv ca nu a reusit sa colecteze numarul necesar de semnaturi pentru a se inregistra in cursa electorala.

Vladimir Voronin: Ion Ceban nu va castiga alegerile din Chisinau. El e cu megafonul, asta e specialitatea lui

N-ai pe cine alege. Niciun candidat la functia de primar de Chisinau pentru alegerile locale din 20 mai nu e pe placul liderului PCRM, Vladimir Voronin. Chiar si in aceste conditii, comunistii nu vad sensul participarii lor in acest scrutin, motiv pentru care il vor boicota. in plus, fostul sef de stat e convins ca viitorul primar nu va reusi sa schimbe situatia din Capitala, deoarece are mandat doar pentru un an de zile.

Incendiu puternic la Institutul de Zoologie din Chisinau. Zeci de pompieri au luptat sa stinga flacarile - VIDEO

Un incendiu puternic a cuprins acoperisul Institutului Zoologic de la Chisinau. Potrivit presei locale, 50 de pompieri ajutati de noua autospeciale au luptat sa stinga flacarile care amenintau intreaga.

Alexandr Lukasenko, intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova. Cum a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Aleksandr Lukasenko, presedintele Republicii Belarus, a ajuns la Chisinau, unde efectueaza o vizita de stat de doua zile. Avionul care l-a adus pe Lukasenko a aterizat la ora locala 12. 00, iar de acolo.

Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Robert Negoita, primarul Sectorului 3, vine joi de la ora 11:00 n studioul HotNews.ro

Au trecut doi ani de mandat, iar Bucurestiul, dar si marile orasedintara inca sunt departe de imaginea proiectata de primari in campania electorala din 2016. Strazi neasfaltate, investitii intarziate, locuri insuficiente in crese si gradinite. S-au intamplat insa si lucruri bune, proiecte care au schimbat fata unui cartier sau a unei comunitati. Ce au facut in cei doi ani de mandat primarii din Romania si mai ales ce nu au facut, de ce probleme s-au lovit si ce vor face in timpul ramas, aflati in intalnirile live video HotNews. ro cu alesii locali. Primul invitat - Robert Negoita, primarul sectorului 3 din Bucuresti. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului.

LIVE VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Robert Negoita, primarul Sectorului 3, n studioul HotNews.ro

Au trecut doi ani de mandat, iar Bucurestiul, dar si marile orase din tara inca sunt departe de imaginea proiectata de primari in campania electorala din 2016. Strazi neasfaltate, investitii intarziate, locuri insuficiente in crese si gradinite. S-au intamplat insa si lucruri bune, proiecte care au schimbat fata unui cartier sau a unei comunitati. Ce au facut in cei doi ani de mandat primarii din Romania si mai ales ce nu au facut, de ce probleme s-au lovit si ce vor face in timpul ramas, aflati in intalnirile live video HotNews. ro cu alesii locali. Primul invitat - Robert Negoita, primarul sectorului 3 din Bucuresti. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului.

LIVE VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Robert Negoita, primarul Sectorului 3, raspunde live la ntrebarile cititorilor HotNews.ro

Au trecut doi ani de mandat, iar Bucurestiul, dar si marile orase din tara inca sunt departe de imaginea proiectata de primari in campania electorala din 2016. Strazi neasfaltate, investitii intarziate, locuri insuficiente in crese si gradinite. S-au intamplat insa si lucruri bune, proiecte care au schimbat fata unui cartier sau a unei comunitati. Ce au facut in cei doi ani de mandat primarii din Romania si mai ales ce nu au facut, de ce probleme s-au lovit si ce vor face in timpul ramas, aflati in intalnirile live video HotNews. ro cu alesii locali. Primul invitat - Robert Negoita, primarul sectorului 3 din Bucuresti. Vezi LIVE cum raspunde Robert Negoita la intrebarile adresate de cititorii HotNews. ro.

VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a raspuns live la ntrebarile cititorilor HotNews.ro

Au trecut doi ani de mandat, iar Bucurestiul, dar si marile orase din tara inca sunt departe de imaginea proiectata de primari in campania electorala din 2016. Strazi neasfaltate, investitii intarziate, locuri insuficiente in crese si gradinite. S-au intamplat insa si lucruri bune, proiecte care au schimbat fata unui cartier sau a unei comunitati. Ce au facut in cei doi ani de mandat primarii din Romania si mai ales ce nu au facut, de ce probleme s-au lovit si ce vor face in timpul ramas, aflati in intalnirile live video HotNews. ro cu alesii locali. Primul invitat - Robert Negoita, primarul sectorului 3 din Bucuresti. Vezi cum a raspuns Robert Negoita la intrebarile adresate de cititorii HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )