Libnet.ro
UNICEF

18:15

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Viktor Orban isi lanseaza campania atacandu-i pe Weber si Juncker

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Viktor Orban isi lanseaza campania atacandu-i pe Weber si Juncker

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat, ieri, atacurile asupra statului major al dreptei europene, cu care partidul sau este aliat, luandu-i la tinta pe Jean-Claude Juncker si Manfred Weber, cu prilejul lansarii campaniei sale pentru alegerile europene. continuă pe Ziarul Bursa

Viktor Orban isi lanseaza campania la alegerile europarlamentare atacandu-i pe Weber si Juncker

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat vineri atacurile asupra statului major al dreptei europene, cu care partidul sau este aliat, luandu-i la tinta pe Jean-Claude Juncker si Manfred Weber, cu prilejul lansarii campaniei sale pentru alegerile europene, relateaza AFP citat de Agerpres.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: BEC a admis o candidatura independenta

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante.

Razboi total in PNL, inainte de alegerile europarlamentare

Este razboi total in PNL. Desi liderii partidului fac apel la mobilizare generala pentru alegerile europarlamentare, pentru a invinge PSD si ALDEin alegerile din 26 mai,potrivit unor surse din inter.

S-au stabilit candidatii la alegerile europarlamentare 2019: noua partide si un independent

Biroul Electoral Central BEC) a admis, pana acum, o candidatura independenta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai si listele a noua partide si aliante. Termenul pentru admiterea sau respingerea candidaturilor expira sambata, conform Digi24 .

Sondaj. Cu ce partid veti vota la alegerile europarlamentare?

Mai sunt mai putin de doua luni pana la alegerile europarlamentare si scena politica fierbe. Partidele si-au ales candidatii, campania electorala oficiala e pe cale sa inceapa in.

Ce reguli ar trebui sa urmeze candidatii la alegerile europarlamentare

Te rog uita pentru o clipa de alte teme din campania electorala si indreapta-ti atentia catre un proiect de tara al Romaniei in Europa: Cumpara Fabricat in Romania, un mesaj catre romani si catre europeni, care sa ajute ca industria de manufactura sa ramana in Europa, iar pe cea de la noi sa devina cel mai important motor al cresterii economice in urmatorii 5 ani.

Cine e Gregoriana Tudoran, femeia care candideaza la alegerile europarlamentare sustinuta de promotorii autostrazii A8. Este o premiera pentru Romania

Biroul Electoral Central a admis candidatura independenta la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 a Gregorianei Tudoran, o tanara din Iasi membra a grupului de initiativa civica impreuna pentru A8.

Mihai Sora va fi observator independent la alegerile europarlamentare din mai: Va indemn si pe dumneavoastra, dragi prieteni, sa va inscrieti

Filosoful Mihai Sora 102 ani) a anuntat ca va fi observator independent la alegerile europarlamentare din 26 mai, in Vrancea. Dragi prieteni, la alegerile din 26 mai, voi fi observator independent. Voi merge in .

VIDEO Filosoful Mihai Sora anunta ca va fi observator independent la alegerile europarlamentare: Nepasarea si neatentia pot conduce, in anumite imprejurari istorice, la dictatura

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 102 ani, nelipsit de la protestele antiguvernamentale din ultimii doi ani, anunta ca la alegerile europarlamentare din 26 mai va fi observator independent. De asemenea, el face un apel catre romani sa se inscrie ca observatori la alegeri, pentru ca democratia trebuie aparata. Nepasarea si neatentia pot conduce, in anumite imprejurari istorice, la dictatura, este mesajul lui Sora.

BEC a admis o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis pana in acest moment o candidatura independenta si listele a noua partide si aliante pentru alegerile parlamentare din 26 mai. Termenul pentru emiterea si respingerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )