Libnet.ro
UNICEF

08:30

PENTRU A-SI PUTEA ONORA TOATE OBLIGATIILE Blue Air a intrat in procedura de concordat preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A-SI PUTEA ONORA TOATE OBLIGATIILE Blue Air a intrat in procedura de concordat preventiv

Blue Air a declansat procedura de concordat preventiv, demers realizat pentru ca operatorul aerian sa-si poata onora toate obligatiile catre pasagerii, angajatii si partenerii sai si a putea asigura desfasurarea in bune conditii a zborurilor regulate dupa patru luni de suspendare totala sau partiala a zborurilor, se arata intr-un comunicat de astazi al companiei aeriene. continuă pe Ziarul Bursa

Blue Air anunta intrarea in procedura de concordat preventiv, dupa ce incasarile au scazut cu peste 100 de milioane de euro

Pentru a-si putea onora toate obligatiile catre pasagerii, angajatii si partenerii sai si a putea asigura desfasurarea in bune conditii a zborurilor regulate dupa 4 luni de suspendare totala sau partiala a zborurilor, Blue Air anunta intrarea in procedura de concordat preventiv. Aceasta procedura face parte din strategia de restructurare a Blue Air ca urmare a pandemiei de COVID-19, context care a determinat, in perioada martie-iunie 2020, o reducere cu peste 100 mil. Euro a incasarilor fata de nivelul estimat si planificat pentru aceasta perioada. Concordatul preventiv este o procedura prin care debitorii aflati in stare de dificultate financiara nu in insolventa!) pot ajunge la un acord formal cu creditorii lor cu privire la plata datoriilor si prin care pot asigura continuitatea si viabilitatea companiei.

Ce se intampla cu Blue Air. Compania de zbor romaneasca, in insolventa. Cum vrea sa isi stinga datoriile

Blue Air Aviation S. a apelat la procedura de concordat preventiv, pentru a putea asigura reluarea in bune conditii a zborurilor regulate si onorarea tuturor obligatiilor asumate catre pasagerii, angajatii si partenerii sai.

Probleme financiare masive pentru Blue Air. Risca insolventa, iar pasagerii nu-si primesc banii pe cursele anulate

O mare companie aeriana din Romania, a intrat luni in procedurile de prevenire a insolventei in asteptarea ajutorul de stat solicitat Guvernului inca de la inceputul pandemiei. Blue Air are deja de platit celor care si-au rezervat bilete peste 20 de milioane de euro.

Atentia la Blue Air: zboruri anulate fara preaviz si returnarea banilor, imposibila

Vara aceasta ar fi recomandat sa ramai in tara, iar cea mai recenta dovada a acestei realitati vine de la Blue Air. Compania anuleaza zboururi si nu mai are bani sa returneze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )