Libnet.ro
UNICEF

13:30

PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, va fi eliberat din nou dintr-un centru de detentie din Japonia, dupa depunerea unei cautiuni de 4,5 milioane de dolari stabilita, astazi, de un tribunal din Tokyo, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Carlos Ghosn, inculpat pentru a patra oara: Noua acuzatie il tine in detentie pe fostul presedinte Nissan, desi luni trebuia sa fie eliberat

Procurorii din Japonia l-au pus sub acuzare, luni, pe Carlos Ghosn, fostul presedinte al Nissan, de aceasta data pentru abuz de incredere in forma agravanta, potrivit Reuters preluat de Agerpres. Astfel,.

Procurorii japonezi vor aduce noi acuzatii fostului lui Carlos Ghosn

Procurorii din Japonia vor aduce noi acuzatii fostului director general al Nissan si Renault Carlos Ghosn, cel mai devreme astazi, potrivit televiziunii japoneze NHK, transmite Reuters.

Aramco preia active Shell pe 631 milioane dolari

Grupul petrolier de stat saudit Aramco, cea mai mare companie de profil din lume, va achizitiona o participatie de 50% detinuta de compania anglo-olandeza Royal Dutch Shell la societatea mixta de rafinare SASREF, pentru 631 de milioane de dolari, conform Reuters.

Liga Araba va pune la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane dolari pe luna

Liga Araba s-a angajat sa puna la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane de dolari lunar pentru a compensa recentele masuri financiare de retorsiune aplicate de Israel, transmite AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )