Libnet.ro
UNICEF

18:00

PENTRU CEL MULT UN MILION DE EURO Mecanica Fina lanseaza obligatiuni cu o dobanda de 3,25% pe an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU CEL MULT UN MILION DE EURO Mecanica Fina lanseaza obligatiuni cu o dobanda de 3,25% pe an

Fondurile stranse vor fi folosite pentru modernizarea imobilelor detinute in vederea inchirierii si achizitia de terenuri agricole * Dupa finalizarea ofertei, titlurile vor intra la tranzactionare in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti Mecanica Fina MECE) va lansa o emisiune de obligatiuni, in valoare de cel mult un milion de euro, la o dobanda de 3,25% pe an, platibila semestrial, informeaza compania printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Pierderi de 236 milioane dolari pentru cel mai mare grup bancar japonez

Rezultatul negativ este primul din ultimul deceniu, pentru banca Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. MUFG), cea mai mare banca din Japonia dupa valoarea activelor, a raportat pierderi nete pentru cel de-al treilea trimestru fiscal, incheiat in decembrie 2019, rezultatul negativ fiind primul din ultimul deceniu pentru institutia de credit, conform Reu-ters.

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

RALUCA TURCAN: Am intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de UE

Vicepremierul Raluca Turcan anunta, marti seara, ca s-a intrat in linie dreapta pentru a valorifica fiecare euro pus la dispozitie de Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )