Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pentru Chisinau, Romania este Rusia cu semn schimbat

Adevărul Adevărul,
Pentru Chisinau, Romania este Rusia cu semn schimbat

Premierul Filip a spus-o in The Guardian. Cu subiect si predicat. Pentru guvernul de la Chisinau, Unirea cu Romania este exclusa. Sigur, toti stiau asta, chiar si cei care se prefaceau ca nu stiu. Era o minciuna frumoasa, o ambiguitate constructiva, cum ar numi-o, pedant, analistii. Socul declaratiilor din publicatia britanica ale prim-ministrului moldovean vine din alta parte: a incalcat o linie rosie de comunicare. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova: Unirea cu Romania este exclusa

Premierul moldovean Pavel Filip a declarat pentru jurnalistii de la The Guardian ca Guvernul de la Chisinau exclude orice posibilitate unei uniri intre Republica Moldova si Romania, subliniind ca menirea.

Romania este a 16-a economie din UE

Economia Romaniei se afla pe locul 16 in Uniunea Europeana, cu o pondere in PIB-ul UE de 1,2%, la egalitate cu Grecia, potrivit datelor publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat, aferente anului 2017, care arata ca peste jumatate din PIB-ul regiunii, de 15. 300 miliarde de euro, este generat de Germania, Marea Britanie si Franta, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )