Libnet.ro
UNICEF

10:00

PENTRU DEZVOLTAREA UNUI ROVER LUNAR: Toyota va colabora cu agentia spatiala japoneza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU DEZVOLTAREA UNUI ROVER LUNAR: Toyota va colabora cu agentia spatiala japoneza

Toyota Motor, unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, va colabora cu agentia spatiala japoneza pentru dezvoltarea unui rover lunar care va functiona cu tehnologii pe baza de pile de combustie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU DEZVOLTAREA UNUI ROVER LUNAR: Toyota va colabora cu agentia spatiala japoneza

Toyota Motor, unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, va colabora cu agentia spatiala japoneza pentru dezvoltarea unui rover lunar care va functiona cu tehnologii pe baza de pile de combustie, transmite Reuters.

PENTRU COPIEREA UNUI LOGO, Compania Marc Jacobs a cerut respingerea procesului intentat de Nirvana

Compania Marc Jacobs a cerut respingerea procesului intentat de Nirvana in decembrie 2018 pentru copierea unui logo, marca inregistrata, scrie BBC.

SUA, avertisment dur catre Germania: Daca alegeti Huawei pentru dezvoltarea de retele 5G, serviciile secrete americane vor trimite mai putine informatii clasificate catre cele germane

SUA au avertizat Germania ca vor limita cantitatea de informatii clasificate trimise catre serviciile secrete germane daca Berlinul alege compania Huawei pentru constructia retelei 5G, potrivit.

Bulgaria anunta oficial deschiderea licitatiei pentru gasirea unui investitor strategic la Belene

Bulgaria cauta un investitor strategic pentru a relansa proiectul centralei nucleare de la Belene, de langa Dunare, ale carei costuri sunt estimate la 10 miliarde de euro 11,24 miliarde de dolari), informeaza publicatia bulgara Sofia Globe, DPA si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )