Libnet.ro
UNICEF

08:30

PENTRU A DISCUTA DESPRE BREXIT: Boris Johnson se intalneste cu Macron si Merkel inaintea summitului G7

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A DISCUTA DESPRE BREXIT: Boris Johnson se intalneste cu Macron si Merkel inaintea summitului G7

Premierul britanic Boris Johnson urmeaza sa efectueze saptamana viitoare vizite la Paris si Berlin si sa fie primit de Emmanuel Macron si Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, inaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson se intalneste cu Macron si Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit

Premierul britanic Boris Johnson urmeaza sa efectueze saptamana viitoare vizite la Paris si Berlin s.

Boris Johnson, discutii vitale cu Emmanuel Macron si Angela Merkel. De ce se intalnesc liderii din Marea Britanie, Franta si Germania

Premierul britanic Boris Johnson va desfasura, saptamana viitoare, vizite la Paris si Berlin, pentru a discuta despre Brexit, pe fondul apropierii de termenul la care Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE, s.

Boris Johnson ar urma sa discute cu Merkel si Macron pe tema Brexit-ului, inaintea summitului G7

Prim-ministrul britanic Boris Johnson ar urma sa se deplaseze saptamana viitoare la Paris si Berlin pentru intalniri cu presedintele francez Emmanuel Macron si, respectiv, cancelarul german Angela Merkel, pentru a discuta despre Brexit inaintea summitului G7 programat in weekendul urmator la Biarritz, in sud-vestul Frantei, potrivit unor surse diplomatice, scrie Agerpres.

Trump vrea o intrevedere personala cu Xi Jinping, pentru a discuta despre Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intalniri personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, potrivit BBC News.

Laburistii din Marea Britanie promit sa-l dea jos pe Boris Johnson si sa amane Brexitul. Corbyn: Actualul cabinet nu are mandat pentru o iesire fara acord

Partidul Laburist, principala formatiune din opozitia Regatului Unit, si-a inceput incercarea de a-l da jos premierul Boris Johnson printr-o motiune de cenzura, inedmnandu-i pe deputati sa se uneasca in.

Boris Johnson, deja dat deoparte?

Acest guvern nu are mandat pentru o iesire fara acord si referendumul din 2016 nu a dat mandat pentru o iesire fara acord, scrie Corbyn. De aceea am intentia sa depun o motiune de cenzura de indata ce va fi posibil, cand vom fi siguri ca vom castiga, continua el. , potrivit La Libre, citat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )