Libnet.ro
UNICEF

01:06

PENTRU INCA DOUA LUNI Actionarii Romgaz au prelungit mandatele administratorilor provizorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU INCA DOUA LUNI Actionarii Romgaz au prelungit mandatele administratorilor provizorii

Actionarii Romgaz SNG) au aprobat, in sedinta de ieri, prelungirea cu inca doua luni a celor cinci administratori cu mandate provizorii, se arata intr-un raport al producatorului de gaze naturale remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, conditii ca in vremea comunismului: de doua luni au apa calda doar cateva ore pe zi si se spala la lighean Primaria Capitalei: in doua saptamani se rezolva

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si se spala la lighean, cu apa incalzita pe aragaz, ca in vremea comunismului, lucru inadmisibil pentru o capitala europeana. Contactat de HotNews. ro, Alexandru Burghiu, administratorul special al RADET, spune ca problemele au aparut din cauza lucrarilor de inlocuire a magistralei de pe bd. Iancu de Hunedoara, iar pana pe 15 noiembrie acestea se finalizeaza si lucrurile vor reveni la normal. Furnizarea caldurii nu este afectata, spune oficialul.

Alexandru Ciucu a fost numit Furnizor al Casei Regale pentru inca trei ani

Designerul vestimentar Alexandru Ciucu a primit al patrulea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Creatorul de costume bespoke va realiza tinutele membrilor Casei Regale pentru inca trei ani. Colaborarea dateaza deja din 2010, cand Alexandru Ciucu a primit primul astfel de titlu.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: OMV Petrom - crestere cu numai 3% a profitului net

Cu toate ca vanzarile au urcat cu 9,7%, profitabilitatea s-a prabusit cu 44%, in trimestrul al treilea al anului OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud - Est, a raportat, pentru primele noua luni ale anului curent, un profit net la nivel consolidat de 2,76 miliarde de lei, cu circa 3,5% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, informeaza compania printr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VREMEA pentru urmatoarele doua saptamani. Frigul pune stapanire pe toata tara. Cand vine iarna

Valorile termice diurne vor fluctua in urmatoarele doua saptamani 28 octombrie - 10 noiembrie), acestea urmand sa scada pana in jurul datei de 2 noiembrie, chiar si cu zece grade in unele regiuni, .

Prognoza METEO: GER NAPRASNIC urmat de TEMPERATURI DE PRIMAVARA. Ce anunta meteorologii pentru urmatoarele DOUA SAPTAMANI

Temperaturile scad drastic zilele urmatoare, anunta meteorologii. Potrivit prognozei pe doua saptamani 28 octombrie - 10 noiembrie) emisa de ANM, valorile termice ajung la maxime de 8-9 grade, de marti pana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )