Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pentru mine, Colectiv a insemnat... Mai multi elevi ai unui liceu din Bucuresti au vorbit la ora de dirigentie despre cum au trait tragedia de acum un an (VIDEO)

B1 B1,
Pentru mine, Colectiv a insemnat... Mai multi elevi ai unui liceu din Bucuresti au vorbit la ora de dirigentie despre cum au trait tragedia de acum un an (VIDEO)

Tragedia din Colectiv a marcat multe destine, inclusiv pe cele ale unor elevi de liceu, care si-au vazut prietenii murind. Pentru ei, tragedia are cele mai profunde semnificatii. Fiecare generatie a. continuă pe B1

Mormantul lui Iisus, redeschis pentru prima data dupa mai multe secole, in Ierusalim

Mai multi oameni de stiinta si preoti au ridicat in aceasta saptamana placa de marmura care acopera mormantul din Ierusalim al lui Iisus, care a fost redeschis astfel dupa mai multe secole, in cadrul unui proiect de restaurare ce a fost demarat in luna.

Tavanul unei locuinte din Botosani s-a prabusit peste mai multi copii aflati la o petrecere (VIDEO)

O petrecere pentru copii a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie. Tavanul unei locuinte din Botosani, unde se aflau mai multi micuti s-a prabusit peste ei. O fetita a ajuns cu rani grave la.

Vrancea: Educatoarea care a fost filmata in timp ce agresa mai multi copii s-a internat in spital (VIDEO)

Educatoarea din Vrancea care a fost filmata in timp ce agresa mai multi copii s-a internat in spital dupa ce a fost suspendata provizoriu de la catedra, informeaza B1 TV. Concediul medical nu o scapa.

Cei mai buni elevi, in competitie. incepe concursul de matematica Dan Barbilian

Zeci de elevi de top din toata tara se intrec la Calarasi, in perioada 28-30 octombrie, la cea de-a XXI-a editie a Concursului interjudetean, cu participare internationala, Ion Barbu Dan Barbilian.

[P]Afaceri de 243 miliarde de lei, profit in crestere si mai multi salariati:rezultatele celor mai importante 2900 de companii antreprenoriale romanesti, analizate in Studiul Campioni in Business 2016

Proiectul Campioni in Business organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana si PwC Romania cu sprijinul Asociatiei Triple Helix Romania - descopera, promoveaza si premiaza cele mai performante companii antreprenoriale romanesti, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari. Misiunea proiectului este de a sustine performanta in afaceri, de a prezenta cele mai dinamice companii romanesti si de a crea o comunitate puternica a antreprenorilor romani.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )