Libnet.ro
UNICEF

18:15

PENTRU PRESEDINTIA COMISIEI EUROPENE: Annegret Kramp-Karrenbauer il sustine pe Manfred Weber

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRESEDINTIA COMISIEI EUROPENE: Annegret Kramp-Karrenbauer il sustine pe Manfred Weber

Sefa Uniunii Crestin Democrate CDU) din Germania, Annegret Kramp-Karrenbauer, a declarat ca partidul ei il va sustine pe Manfred Weber pentru a deveni presedintele Comisiei Europene in ciuda faptului ca popularitatea sa este scazuta printre liderii europeni, conform Politico. continuă pe Ziarul Bursa

Disputa intre europarlamentari romani pe fondul negocierilor pentru presedintia Comisiei Europene

Siegfried Muresan PNL), a acuzat vineri grupul Renew Europe, condus de Dacian Ciolos, ca s-a aliat cu socialistii din Parlamentul European si au refuzat sa-l sustina pe canidatul PPE Manfred Weber la presedintia Comisiei Europene. Liberalul a catalogat alianta ca fiind un lucru grav pentru Romani, acesta primind replica de la Dragos Tudorache PLUS), membru Renew, care i-a urat liberalului sa nu mai vada lucruri grave pentru Romania.

CONSILIUL EUROPEAN Negocieri dure pentru sefia Comisiei Europene

Summit-ul de vara al Consiliului European este unul tensionat, din cauza faptului ca principalii lideri europeni nu au cazut de acord cu privire la nominalizarile privind viitorii sefi a institutiilor de la Bruxelles, in urma alegerilor din 26 mai.

Macron: Cei trei candidati principali pentru presedintia CE nu au obtinut suficienta sustinere

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca cei trei candidati principali pentru functia de presedinte al Comisiei Europene nu au reusit sa primeasca suficienta sustinere in randul liderilor europeni, scrie Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )