Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pentru prima data, cercetatorii au imbunatatit memoria umana cu ajutorul unui implant cerebral

Hotnews Hotnews,
 Pentru prima data, cercetatorii au imbunatatit memoria umana cu ajutorul unui implant cerebral

Un profesor de la Universitatea din California de Sud USC) a demonstrat utilitatea unui implant cerebral pentru imbunatatirea memoriei umane, iar dispozitivul ar putea avea implicatii majore pentru tratamentul uneia dintre cele mai mortale boli din SUA, potrivit Science Alert. continuă pe Hotnews

Echipa Italiei a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal, pentru prima data in ultimii 60 de ani

Echipa nationala de fotbal a Italiei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, din anul 2018, dupa ce a obtinut doar o remiza, luni seara, pe teren propriu cu reprezentativa Suediei.

Putin promite sa discute pentru prima oara cu liderii separatisti din Donbas despre un schimb de prizonieri cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat miercuri ca va discuta - pentru prima oara - cu cei doi lideri ai republicilor separatiste proruse autoproclamate in estul Ucrainei, cu care va evoca un schimb de prizonieri de razboi, relateaza AFP, citata de news. ro.

Premierul Rajoy, pentru prima oara la Barcelona dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminica, la Barcelona, pentru prima oara dupa referendumul si masurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el facand apel la recuperarea Cataloniei democrate si libere si cerand firmelor sa nu plece, informeaza AFP, citata de news. ro.

Experiment in premiera pentru vindecarea unor boli. Oamenii de stiinta au incercat sa modifice genele din organismul uman

Pentru prima data, oamenii de stiinta au incercat sa modificeo gena in interiorul corpului uman, intr-o incercare indrazneata de a schimba permanent ADN-ul unei persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )