Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pentru prima data guvernantii vor fi cobai in locul poporului

România Liberă România Liberă,
Pentru prima data guvernantii vor fi cobai in locul poporului

Este oficial! Vom asista la o premiera in istoria postdecembrista a Romaniei. continuă pe România Liberă

PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIE Indicele Dow Jones depaseste pragul de 30.000 de puncte

Indicele Dow Jones Industrial Average a depasit, astazi, pragul de 30. 000 de puncte, pentru prima data in istorie, pe fondul stirilor pozitive privind vaccinul impotriva Covid-19, a sperantelor pentru o redresare economica puternica in 2021 si reducerii incertitudinii politice in conditiile in care administratia Trump a aprobat inceperea tranzitiei prezidentiale la Casa Alba, noteaza CNBC.

Papa discuta pentru prima data despre persecutia impotriva uigurilor

Papa Francisc - care a facut mari eforturi diplomatice pentru a reinnoi un acord cu China in octombrie - a vorbit pentru prima data despre persecutia minoritatii musulmane uigure de catre regimul comunist chinez, potrivit AFP.

Festivalul International de Film Experimental, pentru prima data prezentat online

Evenimentul ajuns la a zecea editie va fi prezentat in galerii de arta si online de marti si pana sa.

Wall Street: Dow Jones depaseste pentru prima oara pragul de 30.000 de puncte

Indicele vedeta al Bursei din New York, Dow Jones Industrial Average, a depasit marti la jumatatea sedintei pragul simbolic de 30. 000 de puncte, pentru prima oara, pe fondul inceputului tranzitiei politice in Statele Unite si al evolutiilor din criza sanitara, scrie AFP.

Oscarurile Presei Clujene vor fi transmise online in premiera

Cel mai important eveniment din Transilvania dedicat jurnalistilor, Gala Presei Clujene, va putea fi urmarit online din intreaga lume, pentru prima data in cei cinci ani de existenta ai acestui eveniment de excelenta pentru mass-media, singurul de gen din provincie.

Victorie cruciala pentru Real Madrid pe San Siro

Pentru prima data in istoria confruntarilor directe Real Madrid invinge pe Internazionale la Milano.

550 de mii de tablete de Favipiravir, antiviral folosit pentru tratarea COVID-19, vor ajunge in tara pana la finalul anului. Medicamentul ar putea fi fabricat in Romania incepand din 2021

000 de tablete de Fluguard Favipiravir), antiviral folosit cu succes pentru tratarea pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, vor ajunge in Romania incepand cu 28 noiembrie, iar alte 110. 000 de tablete urmeaza sa ajunga pana la data de 15 decembrie 2020 pentru a acoperi astfel nevoia urgenta a unui tratament pentru pacientii romani diagnosticati cu COVID-19. Practic, este al doilea lot de Favipiravir care ajunge in Romania, dupa ce primele 220. 000 de tablete au venit in tara in luna octombrie.

Ludovic Orban: incercam sa fim atenti la toate nevoile si obiectivele organizatiilor de tineret. Am instituit, cred ca pentru prima oara, granturi pentru firme detinute de studenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la reuniunea Consiliului National pentru Tineret, ca Guvernul pe care il conduce incearca sa fie atent la toate nevoile, aspiratiile, obiectivele pe care le au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )