Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pentru prima data in Romania o orchestra simfonica isi prezinta stagiunea intr-o sala de cinema

Antena3 Antena3,
Pentru prima data in Romania o orchestra simfonica isi prezinta stagiunea intr-o sala de cinema

Au cantat la Mall, in aeroport, in sali de sport, in cartiere marginase ale Bucurestiului sau la Therme, in papuci si costum de baie. Sunt una dintre cele mai nonconformiste si neobisnuite orchestre simfonice de la. continuă pe Antena3

FOTO Simona Halep, pentru prima data in echipament Nike. Cum a fost ea imbracata de concernul american

Simona Halep a debutat in turul secund la Doha, in meciul cu Ekaterina Makarova ea fiind pentru prima data imbracata de Nike.

Prima data a cantat dintr-o joaca, iar acum obtine premii la toate festivalurile la care participa

Patrick Muresan are doar 11 ani, insa este pasionat de muzica si stie cu destula precizie ce va face cand va fi mare. Tot ce isi doreste este sa cante.

Rasismul in Romania interbelica. Profesor la Oxford: Publicul va putea vedea aceasta cercetare pentru prima data

O expozitie despre cercetarea antropologica din Romania anilor 30 se va organiza pe 24 martie la Muzeul de Arta Populara Dr. Nicolae Minovici din Bucuresti. Manifestarea, Stiinta sietnicitate. Cercetareaantropologicain Romaniaanilor 30, este organizata de Marius Turda, profesor la universitatile Oxford si Oxford Brookes, si profesorul Maria Techler-Nicola din Viena, istoricul Adrian Majuru din Bucuresti.

Am 31 de ani, sunt barbat. Am facut prima data dragoste la 14 ani cu o fata ceva mai in varsta ca mine. Zilele trecute, am realizat ceva. Mai e speranta pentru mine?

Am 31 de ani, sunt barbat. Am avut prima mea experienta sexuala cu o fata de la clubul sportiv la care mergeam. Era ceva mai in varsta decat mine, aveam 14 ani atunci. Am avut de-a atunci numeroase experien?.

Ceasurile atomice au masurat gravitatia pentru prima data

Ceasurile atomice sunt capabile sa faca cele mai precise masuratori fizice, dar, pentru ca sunt atat de complexe, au fost limitate la utilizarea in laborator. Asta pana acum. Pentru prima data, oamenii de stiinta au dezvoltat o versiune portabila a unui ceas atomic si au folosit-o pentru a masura gravitatia in afara unui cadru de [].

Liviu Plesoianu, mesaj pentru premierul Dancila: Romania, daca este bine guvernata, nu isi mai poate permite sa mearga mai departe in acest mod

Liviu Plesoianu a transmis o noua scrisoare deschisa catre premierul Dancila, dar si catre ministrul Justitiei si catre liderii coalitiei PSD-ALDE. Lucrurile sunt cat se poate de clare pentru toti oam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )