Libnet.ro
UNICEF

11:15

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Profitul Turbomecanica scade cu 30%, la zece milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Profitul Turbomecanica scade cu 30%, la zece milioane lei

Turbomecanica Bucuresti TBM) a obtinut, pentru primul semestru al anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, cu 30,3% sub cel de la jumatatea anului trecut, in conditiile cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul companiei aviatice publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

PE FONDUL RESTRICTIILOR PENTRU LIMITAREA PANDEMIEI Cifra de afaceri a Bermas coboara cu 25%, in prima jumatate a anului

Pierdere de 0,62 milioane lei, pentru primul semestru Producatorul de bere Bermas Suceava BRM) a raportat venituri din cifra de afaceri de 11,38 milioane de lei, pentru prima jumatate a anului, in scadere cu 24,8% comparativ cu cele din perioada ianuarie - iunie 2019, se arata in raportul semestrial al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bittnet a inregistrat venituri consolidate de 55 de milioane de lei in prima jumatate a anului

Bittnet BNET) raporteaza o cifra de afaceri consolidata de 55 milioane lei in prima jumatate a anului 2020, o crestere de 39% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Grupul a reusit sa tripleze marja bruta, ajungand la 10,9 milioane lei, ceea ce a condus la un profit operational de 2,4 milioane lei in primele sase luni ale anului 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Profitul VIG in Romania a crescut de aproape patru ori in prima jumatate a anului

Companiile de asigurari detinute in Romania de Vienna Insurance Group VIG) au inregistrat, in primele sase luni, un profit inainte de impozitare de 9,5 milioane de euro, in crestere cu 295% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform rezultatelor financiare publicate miercuri de grupul austriac, relateaza Agerpres.

Veniturile Xiaomi au crescut cu 7,9% in prima jumatate a anului

Xiaomi a publicat datele financiare si rezultatele obtinute pana la data de 30 iunie 2020. Venituri totale au avut o valoare de 103,24 de miliarde RMB, in crestere cu 7,9% fata de anul trecut, anunta comunicatul de presa transmis redactiei.

Regiunea pariziana a pierdut 14,3 milioane de turisti in prima jumatate a anului

Regiunea pariziana a pierdut in primul semestru al acestui an 14,3 milioane turisti, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, o situatie determinata de pandemia de coronavirus, informeaza agentia EFE, conform Agerpres.

IMMOFINANZ: Veniturile din chirii cresc cu 10,4% in prima jumatate a anului

IMMOFINANZ a inceput anul fiscal 2020 cu o crestere a veniturilor, dar in al doilea trimestru afacerile au fost negativ influentate de pandemia Covid-19. Veniturile din chirii au crescut cu 10,4% la 145,5 milioane de euro datorita extinderii portofoliului prin achizitii, dar contextul pandemiei a dus la acumularea creantelor si la cheltuieli de proprietate mai mari, anunta un comunicat de presa remis de IMMOFINANZ.

Euroins Romania Asigurare Reasigurare a platit in prima jumatate a anului despagubiri de 504,5 milioane lei

Euroins Romania Asigurare Reasigurare a anuntat luni ca a platit in primul semestru din acest an despagubiri de 504,5 milioane lei, mai mari cu 25% fata de primul semestru din 2019, in timp ce valoarea primelor brute scrise a crescut cu 7%, la 662,2 milioane lei, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )