Libnet.ro
UNICEF

16:45

Pentru prima oara dupa caderea URSS, Rusia a egalat SUA la numarul de arme nucleare

Antena3 Antena3,
Pentru prima oara dupa caderea URSS, Rusia a egalat SUA la numarul de arme nucleare

Pentru prima data de la inceputul secolului, Rusia se poate considera egala SUA in ceea ce priveste numarul armelor care contin focoase nucleare, relateaza Zvezda TV. Informatia a fost initial dezvaluita de. continuă pe Antena3

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2.000 miliarde euro, insemnand 95,1% din PIB

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2. 000 de miliarde de euro, insemnand 95,1% din PIB, relateaza AFP. Potrivit Institutului national de statistica, datoria publica a atins la sfarsitul.

Rusia detine, pentru prima data, mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat Statele Unite ale Americii. Federatia Rusa detine, in prezent, 1. 643 de focoase instalate pe.

VIDEO Psihologii explica gestul lui George, tanarul din cauza caruia au murit 5 oameni. Prima reactie dupa accident a fostei iubite

George Dumitru a luat cu el dincolo o povara grea. Anchetatorii sunt de parere ca tragedia a fost urmarea gestului sau voluntar. Desi autorul nu a supravietuit si nu poate raspunde pentru faptele sale, conform legislatiei este urmarit penal pentru omor deosebit de grav.

Ashton Kutcher si Mila Kunis au devenit parinti pentru prima data

Bucurie pentru Ashton Kutcher si Mila Kunis. Cele doua staruri au devenit parinti, dupa ce vedeta din Black Swan a adus pe lume o fetita, in cursul zilei de marti, 30 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )