Libnet.ro
UNICEF

20:31

Pentru prima oara, episcopii chinezi vor putea lua parte la urmatorul Sinod

Hotnews Hotnews,
 Pentru prima oara, episcopii chinezi vor putea lua parte la urmatorul Sinod

Giovanni Battist Yang Xaoting si Giuseppe Guo Battista sunt primii doi episcopi catolici care vor putea participa la o adunare generala a Sinodului Bisericii Catolice, potrivit La Stampa, citat de Rador. Episcopii chinezi fusesera invitati fara rezultat in 1998, in timpul Pontificatului lui Ioan Paul al II-leasi in 2005, in timpul Pontificatului lui Benedict al XVI-lea. continuă pe Hotnews

Trump se declara, pentru prima oara, in favoarea solutiei cu doua state in conflictul israeliano-palestinian

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri - pentru prima oara - in favoarea unei solutii cu doua state in conflictul israeliano-palestinian si a promis sa prezinte un plan de pace in regiune in doua, trei sau patru luni, relateaza AFP.

Lobby-ista romnca, despre proiectul de OUG: Anumite persoane vor putea face lobby netransparent

Anumite persoane vor putea face activitati de lobby si reprezentare a intereselor in Romania , in continuare, in mod netransparent, din cauza unor exceptii prevazute in proiectul de ordonanta de urgenta privind lobby-ul, pregatit de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, a declarat, pentru HotNews, liderul unei asociatii profesionale de lobby-isti din Romania.

DOCUMENT Proiect de OUG: Demnitarii si functionarii nu vor putea face lobby n domeniile lor de activitate. Amenzi contraventionale de maximum 300.000 lei pentru firme

Demnitarii si functionarii publici nu vor putea desfasura activitati de lobby in domeniile lor de activitate, pentru influentarea directa a activitatii de legiferare si a proceselor decizionale la nivelul administratiei publice centrale si locale, prevede un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului, de reglementare a activitatii de lobby in Romania, scos, luni, in dezbatere publica de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Moldovenii vor putea desface casatoriile la notar

Desfacerea casatoriei, prin acordul sotilor, ar putea fi facuta la notar. Comisia juridica, numiri si imunitati a Parlamentului a examinat, in sedinta de miercuri, 26 septembrie, proiectul noii legi privind procedura notariala, transmite IPN.

Comisia de ancheta a SPP se reuneste pentru prima data

Comisia parlamentara de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza SPP) in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestora se reuneste astazi in prima sedinta, de la orele 13. 00, relateaza News. ro.

Comisia de ancheta a SPP se reuneste pentru prima data

Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestora se reuneste marti in pr.

CARMEN HARRA, previziuni NEGRE pentru lumea mondena: Vedetele care vor sfarsi TRAGIC pana la sfarsitul anului

Intr-o interventie la un post de televiziune, Carmen Harra a spus ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase si de o criza economica neasteptata. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua.

Trump l lauda pe Kim pentru curajul sau, dar sanctiunile vor ramne pna cnd are loc denuclearizarea

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a laudat marti pe liderul Coreii de Nord, Kim Jong Un, pentru curajul sau inspre denuclearizare , dar sanctiunile vor ramane pana cand este realizata denuclearizarea, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )