Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Pentru prima oara in ultimele doua luni, Italia raporteaza sub 100 de decese intr-o zi din cauza coronavirusului

Bilantul zilnic al deceselor din cauza coronavirusului a scazut in Italia sub 100, pentru prima oara in ultimele doua luni. continuă pe Hotnews

Pandemia Covid-19. Spania raporteaza sub 100 de decese pe zi, pentru prima data in ultimele doua luni. Premierul cere prelungirea starii de urgenta cu o luna

Spania a raportat, pentru prima data in ultimele doua luni, mai putin de 100 de decese cauzate de noul coronavirus in 24 de ore. in acelasi interval, peste 2. 700 de persoane au fost declarate vindecate.

Peste 42.000 de apeluri la 112 legate de coronavirus, in ultimele doua luni

Peste 42. 000 de apeluri la 112 privind infectari cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele doua luni, potrivit datelor STS, cele mai multe in Bucuresti, Timis si Brasov. Intervalul in care s-au inregistrat cele mai multe solicitari a fost perioada 12 30 martie, cand media zilnica era de aproape 1. 300 de apeluri.

Bisericile din Grecia s-au redeschis pentru impartasanie

Numerosi crestini ortodocsi din Grecia au asistat, pentru prima oara dupa doua luni, la slujba de duminica in cursul careia au primit Sfanta impartasanie, in pofida riscului de raspandire a coronavirusului, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Vaticanul revine la viata: Bazilica Sfantul Petru din Roma se redeschide de luni pentru turisti, dupa doua luni de interdictie (VIDEO)

Italia isi revine treptat din cumplita incercare pandemica, iar odata cu ea si Vaticanul sufletul Bisericii Catolice. Bazilica Sfantul Petru din Roma, inchisa pentru turisti in ultimele doua luni din.

Se reia fotbalul - Bundesliga, primul mare campionat care revine dupa o pauza de doua luni

Dupa o pauza de doua luni, fotbalul revine timid in casele microbistilor, Bundesliga fiind primul mare campionat european care se reia. Intra in material pentru a vedea programul complet al rundei care ar fi trebuit sa aiba loc in mod normal in perioada 13-15 martie.

DigiSport: Cum arata Novak Djokovic, dupa ce in ultimele 18 luni a stat nemancat cate 16 ore pe zi. GALERIE FOTO

Novak Djokovic a dezvaluit recent ca in ultimele 18 luni a tinut o dieta care presupune sa stea cate 16 ore pe zi fara sa manance.

Primul caz de coronavirus din Braila din ultimele doua saptamani Cum explica prefectul faptul ca in judet au fost doar 23 de infectii

Primul caz de infectare cu COVID-19 inregistrat in ultimele doua saptamani la Braila a fost confirmat vineri. Este vorba despre un barbat care lucreaza la CFR. Pacientul a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Braila.

Decizia pentru toti care au cont si card bancar: peste 300.000 de romani, vizati. S-a aflat in prima zi a starii de alerta

In prima zi a starii de alerta a fost prezentat un bilant partial pe cel mai sensibil subiect din ultimele doua luni. Din fericire, pentru sute de mii de romani, vestea e buna. in timpul.

FOTO Bucuresti, in prima zi de relaxare

Multi locuitori ai Capitalei au iesit vineri din case, dupa ridicarea restrictiilor de mobilitate si incetarea starii de urgenta, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine in trafic - zone si bulevarde cu cozi mult mai mari decat in ultimele doua luni. Chiar si-asa, prin parcuri si pe strada, desi numarul oamenilor e semnificativ mai mare, in general lumea pastreaza distanta si multi au masca. Vezi in text fotografiile surprinse de reporterii HotNews. ro din Bucuresti din prima zi de relaxare dupa starea de urgenta.

Institutiile publice, luate cu asalt de cetateni, dupa doua luni de activitate online. Aglomeratie in Vaslui la obtinerea cazierului judiciar

Reluarea activitatilor cu publicul a dus la aglomerarea multor instiututii publice luni, 18 mai, inca de la primele ore ale diminetii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )