Libnet.ro
UNICEF

18:00

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Profit in scadere cu 27,7% pentru Bucur Obor, fata de rezultatul din ianuarie-septembrie 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Profit in scadere cu 27,7% pentru Bucur Obor, fata de rezultatul din ianuarie-septembrie 2019

Compania care opereaza centrul comercial Bucur Obor BUCU) a raportat, pentru primele noua luni ale anului trecut, un profit net de 7,13 milioane de lei, cu 27,7% sub cel din primele trei trimestre ale lui 2019, in conditiile in care cifra de afaceri neta a coborat cu 6,28%, pana la 22,86 milioane de lei, se arata in raportul emitentului remis, ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA PANDEMIEI Pierdere de 3,56 milioane lei pentru Turism Covasna, dupa primele noua luni ale anului

Turism Covasna TUAA), companie controlata de SIF Transilvania SIF3), a raportat pentru primele noua luni ale acestui an o pierdere de 3,56 milioane de lei, fata de un profit net de aproape 2,21 milioane de lei in primele trei trimestre ale lui 2019, in contextul in care veniturile din exploatare s-au redus cu 54,4%%, pana la 6,83 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

INS: Deficitul balentei comerciale a Romaniei a crescut cu 998,5 milioane de euro in primele noua luni ale anului

Deficitul balantei comerciale a Romaniei a crescut cu 998,5 milioane de euro in primele noua luni ale anului, fata de aceasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 13,058 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica.

IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Vanzarile de autovehicule au scazut in Romania cu 28,7%

Vanzarile de autovehicule au scazut in Romania cu 28,7% in primele zece luni ale anului, comparativ cu intervalul similar din 2019, marja in care insa automobilele electrice BEV, PHEV) sunt pe crestere de 67,7%, conform unui comunicat de presa al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA).

Deficitul comercial a crescut cu un miliard de euro in primele noua luni

Deficitul balantei comerciale a Romaniei FOBCIF) a crescut, in primele noua luni, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, cu 998,5 de milioane de euro 7,65%), pana la valoarea de 13,058 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate luni, scrie Agerpres.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata de birouri din Bucuresti continua sa se dezvolte

Piata de birouri din Bucuresti continua sa se dezvolte, in primele noua luni ale anului fiind livrate spatii noi cu o suprafata cumulata de 124. 000 de metri patrati, iar dezvoltatorii au in diverse faze de constructie cladiri cu o suprafata cumulata de 388. 000 de metri patrati, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Noi decizii restrictive in Moscova. Barurile si restaurantele, inchise noaptea pentru urmatoarele doua luni

In incercarea de a opri cresterea masiva a infectarilor cu coronavirus, primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin,a luat noi decizii restrictive. Astfel, incepand de vineri, pentru urmatoarele doua luni,.

Exporturile de bauturi si tutun au crescut cu peste 40% in primele 9 luni, iar importurile de combustibili au scazut tot pe-atat Comertul exterior si-a adancit deficitul la 13 miliarde de euro

In primele 9 luni din acest an, exporturile romanesti au insumat 44,81 miliarde euro, iar importurile se apropie de 58 de miliarde de euro, au transmis luni oficialii Institutului National de Statistica. Exporturile au fost in scadere cu aproape 15%, dar au existat domenii la care acestea au crescut semnificativ, cum ar fi cele de bauturi si tutun care au consemnat o crestere de peste 40%. Importurile au scazut cu 9,5% in primele 9 luni fata de perioada similara de anul trecut, unul din cele mai mari reculuri aproape 40%) inregistrandu-se la combustibili. Deficitul balantei comerciale in primele 9 luni a depasit 13 miliarde de euro, mai mare cu circa un miliard de euro fata de cel inregistrat in perioada 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )