Libnet.ro
UNICEF

08:16

Pepe, din nou tata! Anuntul facut de cunoscutul cantaret (FOTO)

B1 B1,
Pepe, din nou tata! Anuntul facut de cunoscutul cantaret (FOTO)

Desi are deja doi copii, cunoscutul cantaret, Pepe si-a anuntat fanii pe facebook ca si-ar dori sa devina din nou tata, potrivit realitatea. net intr-o postare alaturi de sotia sa , Pepe. continuă pe B1

Rasturnare de situatie: Cristian Pomohaci ar putea sluji din nou

Cristian Pomohaci ar putea sluji din nou. Fostul preot se pare ca are dreptul sa ceara o revizuire a pedepsei bisericesti peste un an, informeaza B1 TV. Omul nu trebuie omorat, i se da sansa sa.

Liviu Pop a comis-o din nou. De data asta nu i-au iesit calculele matematice

Ministrul Educatiei, Liviu Pop , a comis-o din nou. De Ziua Educatiei, acesta a avut o videoconferinta cu inspectoratele scolare, ocazie cu care a declarat ca elevii de liceu din ultimul an au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Dan Diaconescu, din nou in libertate. Unde a fost surprins fostul patron de televiziune

Dan Diaconescu a iesit din nou din inchisoare! Fostul patron al OTV-ului a primitpermisie pentru a-si rezolva anumite probleme financiare. Pentru a nu fi recunoscut, Diaconescu si-a pus o sapca si.

Varujan Vosganian comenteaza din nou despre oua: Trebuie iesit din capcana arhaica in care oamenii se izoleaza si traiesc intr-o cultura cronica a saraciei

Deputatul ALDE Varujan Vosganian vine cu noi explicatii dupa ce a strarnit controverse prin declaratiile potrivit carora statul pierde 50 de bani de fiecare data cand un roman mananca un ou facut de gaina din curte. El spune ca si-ar dori ca in Romania.

Hackerii rusi ataca din nou! Au sustras documente oficiale de la serviciul secret american printr-un antivirus popular

Hackeri rusi au utilizat antivirusul Kaspersky pentru a sustrage documente confidentiale care se aflau in computerul personal al unui subcontractant al Agentiei de Securitate Nationala din SUA NSA) ,.

Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )