Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pepe reactioneaza dupa ce fosta sotie a cerut ordin de protectie: Vom discuta in instanta

Adevărul Adevărul,
Pepe reactioneaza dupa ce fosta sotie a cerut ordin de protectie: Vom discuta in instanta

Dupa ce fosta sotie a cerut si un ordin de restrictie ce il vizeaza, Pepe Pepe a vorbit pentru prima oara despre scandalul declansat zilele trecute. continuă pe Adevărul

Divort cu scandal pentru Pepe: Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva vedetei

Pepe si Raluca Pastrama nu au un divort linistit. Desi ambii parteneri au declarat ca doresc o despartire fara zgomot, cu un document semnat la notar, iata ca lucrurile au luat o intorsatura complet.

Andreea Balan, revoltata pe internet: Nu pot sa cred, ma bantuie. Ce a patit fosta sotie a lui George Burcea

De aproape un an, de cand a decis ca ea si sotul George Burcea sa se desparta din cauza neintelegerilor, Andreea Balan este mama singura. isi creste cele doua fetite cu ajutorul mamei si a doua bone, care o sprijina pentru a-si continua cariera si a-si achita contractele. imi este greu, dar pot, spunea cantareata .

Sindicatul Europol reactioneaza dupa ce IPJ Harghita a impus un nou program politistilor: Rugam hotii sa nu fure dupa ora 18:00

Dupa ce IPJ Harghita i-a anuntat pe politisti ca vor trebui sa munceasca incepand de luni pana sambata, cate 12 ore, Sindicatul Europol a reactionat cu un mesaj ironoc. Programul pe care conducerea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )