Libnet.ro
UNICEF

08:15

Perchezitii de amploare dupa nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritatile au cautat fotografii si inregistrari ce ar putea avea legatura cu evenimentul (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii de amploare dupa nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritatile au cautat fotografii si inregistrari ce ar putea avea legatura cu evenimentul (VIDEO)

Au fost perchezitii de amploare la vila fostului sef adjunct al Politiei Bihor, Eugen Boc, in locuinta cuscrilor sai, la cea a proaspetilor insuratei, dar si la sala Opera Events din Oradea. Autoritatile au. continuă pe B1

Primele imagini de la nunta cu 350 de invitati din Bihor, unde mireasa s-a infectat cu COVID-19

Antena 3 a obtinut in exclusivitate primele imagini de la nunta faraonica de la Oradea, acolo unde au participat peste 350 de oameni, printre care politisti si procurori.

Circ cu mascati dupa nunta cu 350 de invitati. Avocatul mirelui: Legea va trebui aplicata

Razvan Doseanu, avocatul mirelui care a organizat nunta cu 350 de persoane, spune ca e regretabil ce s-a intamplat acolo.

Doua persoane din Serviciul Exterior al Ministerului Afacerilor Externe au fost infectate cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat in cursul zilei de joi ca, in perioada 13-15 octombrie, doi diplomati din cadrul Ambasadei Romaniei la Bruxelles si Ambasadei Romaniei la Vatican au fost testati.

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )