Libnet.ro
UNICEF

00:07

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Un egiptean, patronul unui hotel din Bucuresti, implicat in dosar

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in Capitala si Ilfov. Un egiptean, patronul unui hotel din Bucuresti, implicat in dosar

Politia economica si SIAS fac, joi dimineata, noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a unui barbat, banuit de evaziune fiscala. Sunt vizate sediile unor firme ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale. Managerul unui hotel din Capitala, implicat in acest dosar. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Un om de afaceri egiptean, managerul unui hotel de lux din Bucuresti, implicat in dosar

Politia economica si SIAS fac, joi dimineata, noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a unui barbat, banuit de evaziune fiscala. Sunt vizate sediile unor firme ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale. Managerul unui hotel din Capitala, implicat in acest dosar.

Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune fiscala de aproape 6 milioane de lei. in dosar este vizata si Ambasada Libiei

Noua perchezitii se desfasoara in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat managerul unui hotel de lux din Capitala, omul de afaceri de origine egipteana Dahwa.

Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune fiscala de aproape 6 milioane de lei

Politia Romana efectueaza joi noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a managerului unui hotel, banuit de evaziune fiscala cu un.

Perchezitii la managerul unui hotel, banuit de evaziune fiscala

Politia Romana efectueaza astazi noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, pentru probarea activitatii infractionale a managerului unui hotel, banuit de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 5,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat.

Alexandru Gaina, principalul suspect in cazul mortii unui om de afaceri acum 18 ani, a fost saltat de politisti. Acesta este fiul unui colonel din cadrul fostei directii Doi si un Sfert (VIDEO)

UPDATE: Alexandru Gaina a fost ridicat din locuinta sa in urma perchezitiei facute, informeaaza B1 TV. Principalul suspect in cazul mortii omului de afaceri Mihai Ionescu este fiul unui colonel din.

Atac fara precedent al unui ministru din guvernul Ciolos la Victor Ponta. Cristian Ghinea il acuza pe fostul premier ca i-a dat marile contracte IT lui Ghita, ca a fost ghinionul autostrazii Pitesti Sibiu: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu i

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat miercuri un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti - Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri. Ghinea isi incheie scrisoarea deschisa cu un avertisment: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta. Ghinea este al treilea ministru care iese astazi la atac impotriva unor politicieni vechi, dupa ce vicepremierul Costin Borc a pus-o la punct pe Elena Udrea, iar ministrul Muncii, Dragos Pislaru, i-a atacat pe parlamentari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )