Libnet.ro
UNICEF

15:00

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani(VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani(VIDEO)

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de. continuă pe B1

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii la locuinta regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul este de cinci milioane de euro

Politistii din Mehedinti, sub coordonarea celor ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, efectueaza miercuri dimineata 28 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi ca.

Sotia regelui Cioaba, ridicata de politisti dupa perchezitia in dosarul de evaziune fiscala. Dorin Cioaba:Daca au colaborat doua firme de tigani exista suspiciunea ca au fraudat statul

Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost ridicata, miercuri, de catre politisti in urma perchezitiilor facute la locuinta familiei in dosarul de evaziune fiscala si va fi dusa la audieri la sediul Politiei Mehedinti. Dorin Cioaba a anuntat ca sunt vizate doua societati administrate de catre Sighisoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi in valoare de 20. 000 de lei despre care anchetatorii sustin ca sunt fictive, transmite News. ro.

Mama regelui Cioaba: Sunt oameni care ne vor raul

Mama autointitulatul rege international al romilor Dorin Cioaba a spus miercuri, dupa perchezitiile facute de procurori, ca sunt oameni care le vor raul. Sunt oameni rai, care vor sa faca.

Carmen Iohannis, la deschiderea anului scolar la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, unde este profesoara: Nu vreau sa renunt la iubirea vietii mele, scoala

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar la Colegiul Gheorghe Lazar din municipiul Sibiu, unde preda limba engleza si este diriginta la o clasa a XII-a, potrivit news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )