Libnet.ro
UNICEF

13:45

Perchezitii la case de schimb valutar intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la case de schimb valutar intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii din cadrul IPJ Ilfov si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR efectueaza, marti seara, 41 de perchezitii la domiciliile si punctele de lucru ale unor case de schimb valutar. continuă pe Adevărul

Perchezitii la case de schimb valutar si la membrii a doua grupari suspectate de spalare de bani

Politistii din Ilfov si de la Directia Operatiuni Speciale efectueaza in aceasta seara un numar de 41 de perchezitii la mai multe adrese, printre care punctele de lucru ale unor case de schimb valutar din judetele Ilfov si Constanta si din Bucuresti, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Politia face perchezitii la case de schimb valutar din Ilfov, Constanta si Bucuresti. Sunt suspectati cetateni iranieni

Politistii din IPJ Ilfov si de la Directia Operatiuni Speciale efectueaza, marti seara, 41 de perchezitii la mai multe adrese, printre care punctele de lucru ale unor case de schimb valutar din judetele Ilfov si Constanta precum si din Bucuresti, a anuntat Inspectoratul General al Politiei.

Perchezitii de amploare la case de schimb valutar. Cel putin 22 de persoane sunt banuite de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii din Ilfov si de la Directia Operatiuni Speciale efectueaza, marti seara, 41 de perchezitii la mai multe adrese, printre care punctele de lucru ale unor case de schimb valutar din judetele Ilfov si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2721 seconds )