Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii DIICOT la Academia infractorilor romani. Prejudiciul, 10 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DIICOT la Academia infractorilor romani. Prejudiciul, 10 milioane de euro

Procurorii DIICOT Bucuresti, efectueaza, joi, 52 de adrese in Piatra Neamt. in acest dosar este vizata gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este incarcerat la Penitenciarul Iasi, pentru tentativa de omor in dosarul lui Puiu Mironescu, informeaza ziarul local mesagerulneamt. ro. continuă pe România Liberă

52 de perchezitii in judetul Neamt, intr-un dosar de furt. Prejudiciul, 10 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti, efectueaza, joi, 52 de adrese in Piatra Neamt. in acest dosar este vizata gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este incarcerat la Penitenciarul Iasi, pentru tentativa de omor in dosarul lui Puiu Mironescu, informeaza ziarul local mesagerulneamt. ro.

Perchezitii DIICOT in judetul Neamt si la Penitenciarul Iasi: Vizata este gruparea Academia infractorilor romani

52 de perchezitii DIICOT au loc miercuri dimineata in judetul Neamt si la Penitenciarul Iasi, informeaza B1 TV. Vizata este gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este.

Ancheta DIICOT de 300.000 euro pentru Academia infractorilor romani

Ancheta DIICOT in dosarul hotilor din magazine de lux, grupare ce actiona sub numele de Academia infractorilor romani, a costat 300. 000 de euro, fiind astfel una dintre cele mai scumpe ale institutiei, au declarat, pentru Mediafax , surse.

DIICOT, despre gruparea Academia infractorilor romani, care se ocupa cu furtul de obiecte de lux din afara tarii: Operau prin celebra metoda Pantera Roz. Fiecare atac dura 60 de secunde (VIDEO)

Membrii gruparii Academia infractorilor romani, care se ocupa cu furtul de obiecte de lux din afara tarii, operau prin celebra metoda Pantera Roz, fiecare atac din aceste magazine dura doar 60 de secunde,.

Academia infractorilor, reteaua de hoti care ar fi furat bijuterii in valoarea de 10 milioane de euro din magazine din Europa, vizata de DIICOT

Peste 50 de perchezitii au loc, joi, in mai multe judete din tara, fiind vizata o retea de hoti, coordonata de interlopul Adrian Marin Botez. in ultimii doi ani, suspectii ar fi furat bijuterii si ceasuri in valoare totala de aproximativ zece milioane de euro, din magazine de lux din Europa. Gruparea ar fi fost organizata dupa reguli militare stricte, liderul acesteia numind-o Academia infractorilor romani.

UPDATE: Perchezitii DIICOT la gruparea Academia Infractorilor Romani condusa de interplopul Adrian Botez, zis Tta.Membrii acesteia jefuiau magazine de lux din tari europene si foloseau inclusiv coctailuri Molotov.

Procurorii DIICOT au efectuat peste 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, zis Tata. Gruparea Academia Infractorilor Romani era constituita militarizat, folosea metodele gruparii sarbe Pantera roz si respecta regula omertei. Membrii acesteia erau antrenati in Romania trei luni si resoectau un regulament scris.

Sefa Executorilor Judecatoresti, arestata preventiv pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, trei milioane euro

Presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Dorina Gont, a fost arestata preventiv, miercuri, alaturi de alte trei persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, informeaza Mediafax.

Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari care a racolat si transportat peste 150 migranti

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, perchezitii in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat care a racolat, gazduit si transportat peste 150 migranti, cetateni sirieni.

EximBank: Profit net de peste 10 milioane de euro in 2014

EximBank a incheiat anul 2014 cu un profit net de 46,6 milioane de lei circa 10,5 milioane de euro), valoare care ridica profitul net cumulat al bancii in perioada 2013-2014 la un nivel de 92 de milioane de.

MFE: 10 milioane lei pentru Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. C.T. Nicolau

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), finanteaza cu 10. 000 lei cu Institutul de Hematologie Transfuzionala Prof. Dr. Nicolau INHT).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )