Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii DNA la Inspectoratul Judetean de Politie din Botosani (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii DNA la Inspectoratul Judetean de Politie din Botosani (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza, marti, sapte perchezitii la Inspectoratul Judetean de Politie din Botosani, informeaza B1 TV. Perchezitiile vizeaza activitatea anumitor persoane din conducerea intitutiei publice,. continuă pe B1

UPDATE Perchezitii DNA in sapte locatii din sediul unei institutii publice din Botosani. Este vizat Inspectoratul Judetean de Politie - surse

In cursul zilei de 05 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizatiilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 7 locatii din sediul unei institutii publice din municipiul Botosani, informeaza DNA.

Un taxi plin de etnobotanice a fost blocat de politie si jandarmerie (VIDEO)

Un taxi plin cu etnobotanice a fost blocat de politie si jandarmerie, luni seara, la iesirea din Botosani spre Suceava, langa un sediu comercial, informeaza botosaneanul. ro. Taxiul era arondat unei.

Islamistii Al-Shabaab au atacat o sectie de politie din Somalia

Militantii Al-Shabaab din Somalia au luat cu asalt o sectie de politie din regiunea semi-autonoma Puntland si au ucis trei ofiteri de politie, transmite Reuters. Cativa militanti islamisti au fost si ei.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, pentru coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii, astazi, in Botosani, potrivit presei locale acestea avand loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise.

Perchezitii DNA la Politia Botosani intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani. Seful IPJ si Seful Serviciului de Resurse Umane, suspectati de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, intr-un dosar de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

Fiul lui Marian Vanghelie, beat intr-un club de fite din Mamaia (VIDEO)

In timp ce Marian Vanghelie sta dupa gratii, fiul sau, Alexandru Vanghelie, a petrecut inceputul lunii mai in compania unor prieteni, intr-un club de fite din Mamaia, scrie cancan. ro. Fiul edilului suspendat al.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )